Hírek
22762 hír az adatbázisban
Új kelet-európai igazgató a Kaspersky Lab-nál
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2019-04-03 16:58
Karrier

A Kaspersky Lab Miroslav Kořent nevezte ki Kelet-Európáért felelős igazgatójának, aki Prágából fogja vezetni a vállalat kelet-európai csapatát.

Felelős lesz a B2C szegmens, valamint a digitális és vállalati kiberbiztonsági üzletág hosszú távú üzleti növekedéséért és nyereségességéért a teljes kelet-eutópai régióban.

Miroslav Kořen 14 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik az IT-ágazatban: korábban programozói, értékesítési és management feladatokat látott el a szektor vezető vállalatainál. A Kaspersky Labhoz a SUSE-től érkezik, ahol évről évre jelentősen növelte a bevételt Csehországért és Szlovákiáért felelős igazgatóként. Dolgozott az SAP-nak, az Oracle-nak és a Capgemini-nek is többek között. MBA fokozatát a prágai egyetemen szerezte, csehül, németül és angolul beszél folyékonyan. Mindenféle sportot szeret, de leginkább a futballt és a futást, Prága mellett egy kis faluban él.

"Nagy várakozásokkal tekintek a Kaspersky Lab Kelet-Európáért felelős vezetési feladataira, mivel jelentős növekedési potenciált látok ebben a régióban. A Kaspersky Lab nagyon erős alapokkal rendelkezik, kitűnő a helyi csapatunk és az egyéni és vállalati felhasználóknak az iparág egyik legjobb megoldását kínáljuk, illetve egyedülálló fenyegetettségi jelentéseket és képzési eszközöket nyújtunk. Terveim között szerepel, hogy vállalkozási ismereteimet felhasználva, növeljem a Kaspersky Lab régiós piaci részesedését, különös tekintettel a vállalati szegmensben." - mondta Miroslav Kořen.

"Ahogy világszerte, ebben a régióban is növekszik a kiberbiztonság jelentősége az egyéni és a vállalati felhasználók számára is. A Kaspersky Lab iparági vezető technológiájával és kutatásaival, valamint Miroslav Kořen széles körű menedzseri és IT-értékesítési tapasztalataival, hozzáadva energiáját, erős motivációját és szenvedélyét, Kelet-Európában jelentős növekedés tanúi lehetünk majd. Meggyőződésem, hogy kelet-európai jelenlétünk növelése egy lépéssel közelebb visz minket célunkhoz, a mindenki számára garantált kiberbiztonsághoz." - tette hozzá Ilijana Vavan, Európáért felelős ügyvezető igazgató.

Miroslav Kořen közvetlenül Ilijana Vavan felé jelent. A kelet-európai régióhoz a következő területek és piacok tartoznak: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Szlovákia, Horvátország, Csehország, Ciprus, Görögország, Magyarország, Románia, Észak-Macedónia, Moldávia, Montenegró, Szerbia, Szlovénia és Ukrajna.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új alelnök a Kaspersky élén
  Területi értékesítési igazgatót igazolt a Kaspersky Lab
  Elővigyázatosság az okos karácsonyi ajándékokkal
  A Kaspersky Lab boltot nyitott Londonban
  Eugene Kaspersky és az I. Antarktiszi Biennále
  Apad a cégek bizalma a külső szolgáltatókban
  SMS-ben, MMS-ben érkezik a tolvaj mobiltelefon vírus

További hírek ebben a kategóriában

Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...
Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...