Hírek
22167 hír az adatbázisban
Új vezető a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ élén
Marketinginfo.hu - 2019-04-03 11:15
Karrier

A Robert Bosch Kft-n belül működő Budapesti Fejlesztési Központ vezetésére 2019. április 1-től Dr. Szászi Istvánt nevezték ki.

Oliver Schatz, aki 6 évig volt a Budapesti Fejlesztési Központ vezetője és emellett a Robert Bosch Kft. egyik ügyvezető igazgatója, a németországi Reutlingenben folytatja pályafutását, ahol a gépjármű-elektronika üzletágon belül a félvezetők részlegen egy új üzleti terület kialakításának stratégiai feladatait látja el. Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője ezentúl a Robert Bosch Kft. ügyvezetését egyedül látja el.

A Robert Bosch Kft.-nél az autóipari fejlesztési tevékenység 2000-ben mindössze öt munkavállalóval kezdődött. 2005-ben alakult meg hivatalosan a Budapesti Fejlesztési Központ, amely ma a Bosch világszintű fejlesztéseinek egyre hangsúlyosabb helyszíne, és fontos szerepet játszik a jövő alakításában, az automatizált- és az elektromos mobilitás fejlesztésében. A Robert Bosch Kft.-nél ma összesen több mint 3200 fő dolgozik, közülük 2800 munkavállaló közvetlenül a Budapesti Fejlesztési Központban. Ezzel az autóipari mérnökök számát tekintve a budapesti a Bosch második legnagyobb európai fejlesztési helyszíne és innen irányítják a Kolozsváron és Szófiában található mérnöki központok tevékenységét is. A Budapesti Fejlesztési Központ új vezetőjének kinevezett Dr. Szászi István 15 éve dolgozik a Bosch csoportnál. Pályáját a cégnél projektmérnökként kezdte Budapesten, majd dolgozott a Bosch csoport reutlingeni és abstatti telephelyein is. Tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folytatta, ahol 1997-ben járműmérnöki diplomát szerzett, majd 2004-ban Phd fokozatot a hibatűrő járműdinamikai rendszerek irányításának területén.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Leépítésekre készül a Bosch
  Új vezető a magyarországi Bosch csoport élén
  Gyárigazgatót nevezett ki a Bosch
  Régiós vezetőt nevezett ki a Bosch
  Új pozíció a Bosch kommunikációs osztályán
  Változás a Bosch kommunikációs csapatában

További hírek ebben a kategóriában

Forrás: NAV-MTVA-MTI Emelkedik a a minimálbér
2019-12-31 09:05
Recruitment Process Outsourcing ...
Új kommunikációs vezető a Magyar...
Létszámcsökkentés jelentett be a...
Új vezérigazgató a mezőhegyesi N...