Hírek
22709 hír az adatbázisban
Új vezérigazgató az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. élén
Marketinginfo.hu - 2019-04-02 13:05
Karrier

Németh Imre március 1-től az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. új vezérigazgatója.

Az eddigi vezető, Gelencsér Lajos különböző pozíciókban több mint 40 évet töltött a vállalatcsoportnál, illetve jogelődjeinél, ebből az utóbbi 25 évet vezetői, felsővezetői beosztásokban. Szakmaisága és vezetői teljesítménye, embersége, a villamosenergia-ellátásért érzett felelőssége az egész cégcsoport működésére hatással volt. Nyugdíjba vonulását követően igazgatósági tanácsadóként vesz részt az E.ON hálózati munkájában.

Utóda Németh Imre, 45 éves mérnök, aki ugyan az iparágon kívülről, de energetikai területen szerzett jelentős tapasztalattal érkezett az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. élére. Olyan projektek fűződnek a nevéhez, mint például a Dalkia (Veolia Energia) 35MWe biomassza erőművének építése, egészen a közelmúltig pedig energetikai igazgatóként vett részt a metALCOM Zrt. irányításában. Tapasztalataira az E.ON-nál a többi között az elosztói szegmens működésének és teljesítményének további fejlesztésében számítanak.

Az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. az E.ON Hungária csoport részeként Somogy, Baranya, Tolna, és Zala megye déli részén, azaz a déli országhatártól egészen Balatonig, a Dunától a nyugati határig juttatja el megbízhatóan a villamos energiát az általa üzemeltetett, folyamatosan karbantartott és fejlesztett áramhálózaton az ügyfelekhez. A társaság munkáját 2019. március 1-től irányítja Németh Imre vezérigazgatóként.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Karácsonyi meglepetés a Városligetben
  Első digitális, zöld iránytűje az E.ON támogatásával
  Együttműködik az Audi Hungaria és az E.ON
  Óvodások évkezdését is támogatja idén az E.ON
  A PTE és az E.ON stratégiai partnersége újabb területtel bővült
  Szövetséget kötött az E.ON, a H&M, a Scania és a Siemens
  Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója
  Új elnök-vezérigazgató az E.ON-nál
  Megállapodás az E.ON és a Madárkórház Alapítvány között
  Nemzeti kategóriában nyert az E.ON

További hírek ebben a kategóriában

Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Vezérigazgatót vált a Budapest A...
Új kereskedelmi igazgató a Lease...