Hírek
23467 hír az adatbázisban
Otthonszépítés a SPAR-ral
Marketinginfo.hu - 2019-03-27 13:07
Promóció

A Disney-vel együttműködésben hirdeti meg a hűségakcióját a SPAR. A promóció keretében a vásárlók 13-féle, az ikonikus mesehőssel díszített fürdő- és hálószobai kiegészítővel szépíthetik otthonukat.

Mickey egér egy igazi, eredeti, világszerte ismert jelkép. Vonzereje mindenkire hatással van, összeköti az embereket. Itthon sincs ez másképp, az egyedi és időtlen, generációkon átívelő figura különleges helyet foglal el a magyar emberek szívében is. A több mint 90 éve "született" animációs legenda a magyarországi SPAR áruházakban bukkan fel a legújabb pontgyűjtő akció keretében.

"A SPAR mindent megtesz azért, hogy vásárlói számára a legdivatosabb és legpraktikusabb termékeket kínálja az otthonszépítés területén is. A Disney-vel történő együttműködésünk jól mutatja, hogy valamennyi korosztály elégedettsége fontos számunkra, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről" - mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR, "Legenda és varázslat az ön otthonában is!" elnevezésű promóciója 2019. április 20-ig tart. A vásárlók bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban közel 9 héten keresztül, 2019. április 14-ig, minden elköltött 1.000 forintjuk után egy hűségpontot kapnak, amelyet a gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Ha összegyűjtenek 20 darab hűségpontot, megvásárolhatják a 13-féle Mickey egér termék egyikét jutányos áron. A népszerű rajzfilmhőssel díszített mintás vagy figurás párna, gyermekponcsó, kétrészes törölközőszett, fürdőlepedő, fürdőszobaszőnyeg, takaró, steppelt ágytakaró, szennyestartó zsák, piperetáska és testtömeg-elemző mérleg 47-70%-os kedvezménnyel lehet a vásárlóké a pontgyűjtő akcióban, de a termékek természetesen hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak.

Az akcióban szereplő steppelt ágytakaró kizárólag az INTERSPAR hipermarketekben elérhető.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A csökkenő kereslet fokozza a promóciós tevékenységeket
  Milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket lakásavató alkalmából? (x)
  Milka jégkrémeket von ki a forgalomból a Spar
  Körkádat vásárolnál? Segítünk a választásban! (x)
  Beruházást tervez a SPAR, nem kivonulást
  A ZWILLING minőségi kellékei a SPAR-ban
  A SPAR nyerte a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat
  Újjászületett a Shopmark INTERSPAR áruháza
  A Libri-Bookline és a Spar lettek az év kereskedői
  Újabb üzletéket korszerűsítette a SPAR
  Folytatódik a SPAR Életmód Program
  Hat éve sikeres a SPAR partner program

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...