Hírek
22766 hír az adatbázisban
A súlyzózás új dimenziója - könnyedén és egyszerűen
Marketinginfo.hu - 2019-03-25 11:38
Egészségmarketing

A magas hatékonyságú edzéseket favorizálja, vagy inkább a legjobb felszereléseket használja az edzések alatt?

Talán zavarja, ha a kitöréseknél kotyog a szerelt súlyzó? Sokszor unja már, hogy a fél perces pihenőidőt a súlytárcsák cserélgetésével tölti, és hosszasan babrál a szorítótárcsákkal?

Aki járt már edzőteremben, biztosan találkozott már ezekkel a bosszantó nehézségekkel. De most itt a barbell szett, amely megoldást kínál arra, hogy valóban csak a lényegre koncentrálhasson, és a legtöbbet hozza ki edzéseiből!

A Street Barbell márka több, mint 25 éve gyárt sportfelszereléseket, így biztosak lehetünk abban, hogy a választott gép minősége megfelelő lesz. A szabadtéri edzések hívei számára tökéletes megoldást nyújtanak a különböző színekben és méretekben elérhető kész felszerelések. A súlyok nem eltávolíthatóak, így garantálják, hogy biztonságosak legyenek a gépek. A szabadtéri géppark több, mint 300 termékből állítható össze, így a variációk száma igen magas.

A barbell súlyzót könnyű elképzelni: egy rögzített, kétkezes súlyzó, aminél nem kell az összeszereléssel bajlódnia. Egyszerűen csak eldönti, hogy melyiket akarja használni, leemeli az állványról és már kezdheti is az edzést, legyen az kitörés, guggolás, bicepszezés, bármi, amit a kedve diktál. Ha hatékonyabb edzést szeretne folytatni és az erősítés alatt kizárólag a mozgástartományra és izommunkára akar figyelni, akkor kiváló választás a barbell súlyzó!

A kétkezes, fixre rögzített súlyzó két fajta kivitelben elérhető: egyenes és francia rúd. Súlyok tekintetében is bőséges a választék: 10,12.5,15,17.5, 20, 22.5, 25, 27.5, 30 és 32.5 kg a választható 10 típus. A súlyzók sokszínűsége lehetővé teszi, hogy bárki, aki sportolni szeretne, megtalálja a neki tetszőt, a hozzá illőt. Mindemellett a különféle súlykiosztás lehetővé teszi, hogy használója lépésről lépésre emelje a terhelési szintet.

A jelenkori, friss edzésformák és a számos pozitív értékelés alapján bármilyen típusú edzőterem - legyen az fitness vagy crossfit - biztos sikerre számíthat, ha beszerzi ezeket az innovatív eszközöket.

A súlyzó jellemzői:
 
  • korrózióálló, kemény, krómos acélötvözet
  • gumibevonata jól bírja a terhelést, hosszú élettartalmú
  • pontosan kialakított, ergonomikus fogantyú, masszív, egy darabból álló hegesztés
  • könnyen leolvasható, feltűnő fehér súly jelölés


További információt a márkáról, a barbell szettről és az elérhető gépekről a maniafitness.hu oldalon találhat. A cég munkatársai örömmel segítenek kiválasztani a legtökéletesebb gépet.


(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Suhanj és a D24 közös program
  Rendhagyó design és élő DJ-show
  Bűnügyi helyszín a fitness teremben
  Fitness meccsre hívták ki a metró utasait
  Ismét éjszakai fitnesz a Niveával
  Sikerrel zárult a NIVEA Fitness Tour

További hírek ebben a kategóriában

Mi az, amit a porcelán héjról tu...
Családi egészségbiztosítás ̵...
Állítsuk a bélbaktériumokat az o...
Középpontban a láb: te hogyan áp...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...