Hírek
23446 hír az adatbázisban
Egy hasznos társ a mindennapokban
Marketinginfo.hu - 2019-03-20 11:53
Reklám

Egy irodai munka végzésekor néhány kiegészítő elengedhetetlen a számítógép, az erős és megbízható internet kapcsolat mellett.

Mindenekelőtt jó, hogyha van kartávolságon belül egy jegyzettömb vagy jegyzetfüzet, melyre bármikor pillanatok alatt fel lehet körmölni egy fontos információt, és amelyet ha kell, öntapadóssága révén bárhova kitehetünk emlékeztetőül.

Szintén fontos kiegészítők a mappák, amelyekben minden iratot gyűrődés és szakadás mentesen lehet tárolni. Nem szabad persze megfeledkezni a névjegytartóról sem, hiszen eme apró eszköz minden fontos elérhetőséget kartávolságon belül tart számunkra.

Azok számára pedig, akik nap mint nap rengeteg ügyféllel tartják a kapcsolatot, és hívást hívás után bonyolítanak le, az asztali névjegytartó a legkiválóbb ajándék. Hiszen valljuk be, ha nem mindig ugyanoda rakjuk a névjegykártyákat, egy idő után el fognak kavarodni. Ha azonban bevezetünk egy rendszert az életünkbe és minden névjegykártyát ugyanott tárolunk, sokkal rendezettebb lesz az asztalunk és a munkánk is.

Valami apró ajándék a munkatársaknak karácsonyra?

Egy apró kedvesség az ünnepekre minden kollégának és kolleginának megmelengeti a szívét. Egy egyedi mintával vagy felirattal díszített ajándéktárgy erre a célra például tökéletesen megfelel. Azoknak, akik az irodában töltik egész napjukat, nem lehet elég jól működő pendrive-juk és igényes, nagy mappájuk, ráadásul ezen meglepetések még a pénztárcánkat is kímélik.

Az évek során pedig nyilvánvalóvá vált, hogy könnyedén terelhető pozitívabb mederbe az ügyfelekkel, vásárlókkal a kapcsolat reklámajándékok által. Az online elérhető áruházak polcairól könnyedén, bármiféle fáradság nélkül szerezhetünk be olyan ajándéktárgyakat, melyek ellentétben a hagyományos reklámokkal, az őket díszítő felirat éveken át emlékezteti tulajdonosát, és hirdeti számára a cég szolgáltatásainak hívogatását.

Az 1001reklamajandek.hu kínálatában minden alkalomra találunk megfelelő ajándéktárgyat. Akár szóróajándékot szeretnénk egy kampányhoz rendelni, akár egy távozó kollégát szeretnénk meglepni, tőkéletes választás tőlük rendelni, hiszen emblémáztathatjuk is a különböző ajándékokat.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Asztali gépet vásárolnál? (x)
  Mi mindenre jelenthet megoldást egy használt számítógép? (x)
  Beszéljünk a mindenre (is) használható prémium számítógépekről! (x)
  Stagnál a cégek ajándékozási kedve
  Reklámajándék cég nyitott regionális irodát

További hírek ebben a kategóriában

A Coca-Cola ünnepi kampánya
Amikor nem csupán strandolni vág...
A Coca-Cola új kreatív platformj...
A chino nadrág tökéletes választ...