Hírek
22072 hír az adatbázisban
Az Ogilvyvel ünnepli fennállásának 60. évfordulóját a Barbie
Marketinginfo.hu - 2019-03-19 11:46
PR

Az Ogilvy PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét, és bonyolíthatja le a Barbie 60. évfordulóját ünneplő kampányt.

"Nem hagyományos, évfordulós, historizáló kampányt szeretnénk megvalósítani" - mondta Heiszki László, az Ogilvy Public Relations, Digital & Social vezetője. "A Mattel részéről ugyanis fontos elvárás, hogy a Barbie társadalmi szerepét, küldetését helyezzük a középpontba. Ennek megfelelően a kampány során a termékkel kapcsolatos társadalmi elvárásokra kerül a hangsúly, és hogy ezeknek miként tud megfelelni az immár 60. évfordulóját ünneplő játék."

"Olyan együttműködő partnert kerestünk, aki kellő tapasztalattal rendelkezik mind a klasszikus PR, mind pedig a rendezvényszervezés területén. Mivel a Barbie 60. évfordulóját ünneplő kampányunk során először tartunk rendezvényt Magyarországon, kiemelkedően fontos volt számunkra, hogy egy profi csapat álljon mögöttünk" - mondta Török Kata, a Mattel magyarországi brand menedzsere.

Az Ogilvy Public Relations, Digital & Social a Geometry cégcsoport tagja. Az üzletág jelenleg több mint 30 ügyfél mindennapi kommunikációs tevékenységét szolgálja ki, a hagyományos PR-től az influencer marketingen át a digitális fogyasztói aktivációig. Az ügynökség Mattel projektért felelős csapatát Nonn Eszter, Senior Account Manager vezeti.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Mattel a játékhamisítók ellen
  Volt rögbijátékosról mintázták az első maori Barbie-babát
  Lekerülhet a boltok polcairól a Frida Kahlót ábrázoló Barbie baba
  A nőnapi új Barbie babák
  Emberibb külsőt kapott Barbie
  Fiktív jövőképeket ad a Barbie-kkal való játék
  Vállalkozásra buzdít Barbie
  Betiltották a Barbie-t Iránban
  Barbie ellen vonult a Greenpeace

További hírek ebben a kategóriában

Amit érdemes elkerülni a takarít...
Víz Világtalálkozó - Fővárosi Ví...
Megújulási programot tervez a Hu...
ÚJABB MAGYAR ATOMENERGETIKAI EXP...