Hírek
21860 hír az adatbázisban
A 2019. évi Érték és Minőség Nagydíj pályázat
MTI + Marketinginfo.hu - 2019-03-18 14:22
PR

Meghirdették a 2019. évi Érték és Minőség Nagydíj pályázatot - a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 39 főcsoport több mint 100 témakörében lehet jelentkezni május 24-ig a Kárpát-régió egész területéről.

A pályázat célja, hogy elismerje a megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését - jelentette be Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárság ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón Budapesten.

A díjakat szeptember 10-én a Parlamentben adják át.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázatot a kiírók tanácsa hirdette meg, amelynek tagja a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft. és a Diamond Szervezőiroda Bt.

A pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség, kiemelt önkormányzati partnere Gyula város önkormányzata.

A sajtótájékoztatón Pap Csaba Gábor, az alelnöki titkárság vezetője Latorcai János nevében a lokalitás, az itthon előállított termékek és szolgáltatások, a fenntarthatóság, a környezetvédelmi szempontok fontosságára hívta fel a figyelmet.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázatra minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség beadhatja jelentkezését a Kárpát-régióból.

A sajtótájékoztatón Kiss Károlyné Ildikó elmondta: a kiírók törekednek arra, hogy a vidéki városokban, valamint a Kárpát-medencében aktívan működő vállalkozások is bekapcsolódjanak a pályázati rendszerbe.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Már lehet pályázni az Érték és Minőség Nagydíjra
  Elismerték a COOP több sajátmárkás termékeit
  Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl
  Átadták az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet

További hírek ebben a kategóriában

Átadták 'az utazó' magazin legjo...
Megszületett a Bizniscool és az ...
Autószerelőből a Forbes 30-as li...
Az influencer marketing legnagyo...