Hírek
21860 hír az adatbázisban
A MediaCom a COMvergence üzletszerzési listája élén
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2019-03-15 17:34
PR

Az ügynökség a 2018-as New Business Barometer összesítésben került az első helyre.

A COMvergence jelentése szerint a MediaCom tavaly összesen 2,2 milliárd dollár értékben szerzett üzletet, beszámítva ebbe a 893 millió dollárnyi olyan korábbi megbízást, amelyet az ügynökség 2018-ban védett meg tendereken. A 2,2 milliárd dollár 90%-a a 12 toppiacon realizálódott.

A legfontosabb új ügyfelek közé tartozik az Adidas, a Bose, a Hilton és a Mars, míg a megvédett megbízások között találjuk a Shellt és a brit piacon a Sky-t.

A globális első helyezésen túl a MediaCom bizonyult a legsikeresebbnek az észak-amerikai és az ázsiai-csendes-óceáni régióban is.

A COMvergence a számítás során több mint 2250 médiaügynökségi tendert vizsgált meg 34 országban. Ezek a tranzakciók összesen 30,4 milliárd dollárt mozgattak meg.

A MediaCom jelentős növekedést ért el az utóbbi két évben. A COMvergence összesítése szerint az ügynökség 2017-ben 2,1 milliárd értékben realizált új megbízásokat.

"Erre az eredményre nagyon büszkék vagyunk. A MediaComnál abban hiszünk, hogy a People First, Better Results filozófia révén érünk el jobb eredményeket - a saját és az ügyfeleink szempontjai alapján egyaránt. Az elmúlt év stabil teljesítménye azt mutatja, hogy amit ígérünk, azt teljesítjük. Folytatjuk a kemény munkát, hogy 2019-ben is az élen maradjunk, és képesek legyünk az ügyfeleink üzleti teljesítményét növelni" - mondta el Stephen Allan, a MediaCom globális elnök-vezérigazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az adidas a MediaComot választotta
  A MediaCom nyerte a Mars megbízását
  A MediaCom nyerte a Shell globális médiaügynökségi megbízását
  A Coca-Cola Mediacom-ot választott
  Újra a Mediacom a Rossmann tender győztese
  Digitális tendert nyert a Mediacom
  A MediaCom a Tesco új ügynöksége
  Új ügynökségekkel dolgozik a Bosch Siemens

További hírek ebben a kategóriában

Átadták 'az utazó' magazin legjo...
Megszületett a Bizniscool és az ...
Autószerelőből a Forbes 30-as li...
Az influencer marketing legnagyo...