Hírek
21755 hír az adatbázisban
Európai Top Employer 2019 elismerést kapott az UniCredit
Marketinginfo.hu - 2019-03-11 12:19
PR

Országszintű minősítést nyert el Olaszországban, Németországban, Oroszországban, Horvátországban és Bulgáriában az UniCredit.

A munkavállalóinak kínált kiemelkedő lehetőségeknek köszönhetően az UniCredit a tavalyit követően immár a második évben is megkapta a Top Employers Institute hivatalos minősítését, ami megerősíti, hogy a csoport kiváló munkahely.

A Top Employers Institute által minden évben elvégzett nemzetközi kutatás a világ vezető munkáltatóit ismeri el: azokat, amelyek kiváló feltételeket biztosítanak a munkavállalóknak, gondozzák és fejlesztik a tehetségeket a szervezet minden szintjén, és törekednek munkáltatói gyakorlataik folyamatos optimalizálására.

Az Európai Top Employer minősítést az UniCredit az Olaszországban, Németországban, Oroszországban, Horvátországban és Bulgáriában elért helyi minősítésnek köszönhetően nyerte el, akárcsak 2018-ban.

A Top Employer minősítésről alapos kutatómunka eredménye és meghatározott standardok alapján döntenek. Az adatok független auditálása alátámasztotta, hogy az UniCredit kiváló feltételeket kínál munkavállalóinak, és ez helyet biztosított számára a Top Employer minősítéssel rendelkező munkaadók szűk csoportjában.

A Top Employers Institute az alábbi szempontok alapján értékelte az UniCredit által a munkavállalóknak kínált lehetőségeket:
 
  • Tehetséggondozási stratégia
  • Munkaerő-tervezés
  • Tehetségek toborzása
  • Új munkavállalók beléptetése
  • Tanulás és fejlődés
  • Teljesítményértékelés
  • Vezetőfejlesztés
  • Szakmai előmenetel és utánpótlás-menedzsment
  • Javadalmazás és juttatások
  • Kultúra


"Az, hogy egymást követő két évben is megkaptuk az Európai Top Employer minősítést, arról tanúskodik, hogy az UniCredit továbbra is áldoz kollégái fejlődésére, és olyan pozitív munkakörnyezetet teremt, amelyben valamennyi munkatársunk elkötelezett és aktívan hozzájárulhat a csoport teljesítményéhez. Arra törekszünk, hogy az európai pénzügyi szektor egyik legjobb munkáltatója legyünk, és e célunk elérése érdekében konkrét lépéseket teszünk a sokszínűséget, a befogadást, a tiszteletet és az etikai szempontokat szem előtt tartva" - mondta Paolo Cornetta, a csoport humántőkéért felelős vezetője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  28 kategóriában ért el első helyezést az UniCredit
  Nemzetközi díjat nyert az UniCredit kampánya
  Az UniCredit aláírta a nemek sokszínűségét támogató Women in Finance Chart
  Innovatív megoldásokat díjazott az UniCredit
  Európai Top Employer 2018 elismerést kapott az UniCredit
  A Filarmonica della Scala nemzetközi turné az UniCredit támogatásával
  Az UniCredit új szlogent kreált
  Globális elismerést kapott az UniCredit

További hírek ebben a kategóriában

Miben nyújt hatékony segítséget ...
A nemzetközi Lego-robotépítő ver...
Nemzetközi élmezőnyben a hazai C...
Lelepleződtek a jubiláló Open Ro...