Hírek
22800 hír az adatbázisban
Tavaszi sminkeléssel köszönti a nőket Bridgestone
Marketinginfo.hu - 2019-03-08 11:40
CSR

Virágcsokor mellett egy tavaszi sminkelés élményével is kedveskedik kolléganőinek a Bridgestone nőnap alkalmából.

Az abroncsgyár március 8-án és 11-én is rendhagyó műszakokat szervez, amelyek során a cégnél dolgozó hölgyeket sminkes szakemberek szépítik meg. A különleges meglepetéssel a Bridgestone célja az, hogy a munkanapnak számító nőnapot kiemelje a hétköznapok sorából azért, hogy munkatársnői ezen a napon még inkább megbecsültnek nőnek és érezhessék magukat.

Nők férfias munkakörben - gondos kezek ellenőrzik az abroncsokat

A folyamatos fejlesztések okán a Bridgestone Tatabánya dolgozói létszáma tavaly közel 400 fővel bővült. A vállalatnak immár több mint 1.200 munkatársa van, köztük mintegy 140 hölgy, akiknek a létszáma az elmúlt néhány évben megnégyszereződött. A kolléganők nemcsak az adminisztráció területén, de számos, korábban férfiasnak gondolt munkakörben is nap mint nap helytállnak.

A cégnél dolgoznak hölgyek például beszerzési, logisztikai és anyagmozgatási, illetve operátori munkakörökben is. Mi több, a női munkatársak jelentős szerepet töltenek be a minőségellenőrzés területén, ahol a digitalizált és teljesen automatizált gyártást követően az abroncsok átvizsgálását és ellenőrzését kézzel végzik.

"Egy gyártással, ipari termeléssel foglalkozó férfias munkakörnyezetben még fontosabbak és még nagyobb szerepet játszanak a nők, mint más munkahelyeken. A hölgyek nyugodt, kiegyensúlyozott személyisége, magas empatikus képessége, kitartása, asszertivitása, jó problémamegoldó képessége és kedvessége megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a mindennapi munkavégzést" - mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. - Nőnapi meglepetésünkkel kolléganőink ezen értékeit szeretnénk elismerni. Szeretnénk ezt a napot különlegessé, a megszokottól eltérővé tenni számukra, azért hogy munkájuk közben is megbecsültnek és elsősorban nőnek érezhessék magukat" - tette hozzá.

Édesség, szépség és kedvesség - kényeztetés Bridgestone módra

A nőnapi "tavaszi sminkelésen" a Bridgestone munkatársnői alkalmi sminkeket is kipróbálhatnak. A kényeztetés során tanácsokat, tippeket is kapnak arról, hogyan készíthetnek maguknak otthon is professzionális sminket, akár egyszerű hétköznapra, vagy különleges alkalmakra. A váltott műszakokat is figyelembe véve a vállalat március 8-án, pénteken és március 11-én, hétfőn szervezi a rendkívüli nőnapi köszöntést, annak érdekében, hogy minél több kolléganője részt vehessen benne.

Nemzetközi nőnap - a nők és a béke ünnepe

Az első nemzetközi nőnapot 1911-ben tartották, a kezdeményezéshez ekkor még csak Ausztria, Dánia, Németország és Svájc csatlakozott. Hivatalos dátuma 1913 óta március 8-a, amit az ENSZ 1977-ben tette nemzetközi ünneppé, a nők iránti tisztelet és megbecsülés jelképeként. Magyarországon már több mint hetven éve, 1948 óta tartjuk meg a nemzetközi nőnapot. Ilyenkor hagyományosan a tavasz első virágaiból készült csokorral lepik meg a hölgyeket.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan sminkelj nyáron? (x)
  Adomány a Bridgestone-tól
  A nők tudatosabban bánnak a pénzzel
  Átadták a Nők a Tudományban Kiválósági Díjakat
  Több mint fél millió virággal készült a Tesco a Nőnapra
  Nőnapkor a magyar nők négyötöde kap meglepetést
  Hősnőké a jövő! nőnapi kampány
  Nőkkel definiálja újra a NŐ szó jelentését a Converse
  Vodafone logó nőnapra
  A nőnapi új Barbie babák
  Pralinéből csak nőnapkor és karácsonykor fogy több
  A SPAR titkos nőnapi projektje
  DOOH eszközzel a családon belüli erőszak ellen

További hírek ebben a kategóriában

Humanitárius segítség az Egis-tó...
Az E.ON Hungária támogatása az o...
A nemzetközi E.ON Csoport 1 mill...
Minden újonnan nyíló ALDI parkol...