Hírek
22709 hír az adatbázisban
Automatizálással jelentős költség takarítható meg
MTI + Marketinginfo.hu - 2019-03-07 13:49
Digitális

A Schneider Electric energiamenedzsmenttel és automatizálással foglalkozó nemzetközi cég tanulmánya szerint energiafelügyelettel, automatizálással jelentős működési költséget lehet megtakarítani.

A tanulmány 41 országban a Schneider Electric EcoStruxure platformot használó 230 projektet elemez épületek, adatközpontok, ipar és infrastruktúra területen.

Az MTI-hez küldött közlemény szerint a tanulmány kimutatta, hogy a műszaki folyamatok digitalizálása átlagosan 35 százalékos megtakarítást eredményez a beruházási költségek és a folyamatok ütemezése terén. Ezenkívül az új rendszerek és eszközök üzembe helyezési költsége is átlagosan 29 százalékkal csökkenthető.

A vállalatok átlagosan 24 százalékos energiamegtakarításról számolnak be, amely a digitális átalakításra vezethető vissza.

Az ipari alkalmazások területén a digitális átállás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kisebb ráfordítással jobb eredményeket érjenek el. Az energiafelügyeleti és az automatizált gyártási folyamatok hatására akár 50 százalékkal nőhet a termelékenység a teljes értékláncon - közölte a Schneider Electric.

A Schneider Electric vezető szerepet játszik a lakóházakat, épületeket, adatközpontokat, valamint infrastruktúra- és ipari környezeteket érintő energiagazdálkodási feladatok digitális átalakításában és automatizálásában. A 100 országra kiterjedő nemzetközi jelenlétével a vállalat vezető szerepet tölt be a közép- és kisfeszültségű, valamint biztonsági energiaelosztás és az automatizálási rendszerek területén.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ismét Business Superbrands díjat nyert az ABB
  A Schneider Electric saját programjának keretében képzi a jövő szakembereit
  Kinek lesz munkája a jövőben?
  Örülnénk-e z elektromos autók- és a robotizálásnak?
  Magyar siker a nemzetközi logisztikában
  Ismét Business Superbrands díjat kapott az ABB
  Újabb elismerést kapott a Schneider Electric
  Az MVM OVIT Zrt. a Schneider Electricet választotta az Év Beszállítójának

További hírek ebben a kategóriában

Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
A karácsonyi internetes vásárlás...
Csak néhány ötlet, amivel mégis ...