Hírek
22795 hír az adatbázisban
Pénzt gyűjtöttek a MOM Park vásárlói
Marketinginfo.hu - 2019-03-06 13:48
CSR

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly decemberben is karitatív karácsonyi fotózást szervezett a MOM Park.

A fotózásból befolyó összegből minden évben egy alapítványt támogatnak, a program tavalyi kedvezményezettjének a Humanitás Szociális Alapítvány választották. A szervezet támogatásaik révén olyan rászoruló magánszemélyek és közösségek részére nyújt hatékony és valódi segítséget, akik és amelyek önmaguk is hajlandók lépéseket tenni problémás élethelyzetük megoldásáért, életminőségük javításáért és céljaik elérésért.

A december első két hetében zajló fotózáson készült képekből a profi fotós stáb a helyszínen egyedi képeslapokat és naptárakat állított össze és az ezek megvásárlásából összegyűlt 881 650 forintot a bevásárlóközpont a Humanitás Szociális Alapítvány számára ajánlotta fel. A befolyt összegre az Alapítvány a 2019. évben kiírt pályázati és adományozási programjaik keretében ír ki pályázatot beteg gyermekeket nevelő családok részére. A pályázaton az Alapítvány olyan családok jelentkezését várja, melyek számára nehézséget okoz a beteg gyermek gyógyszereinek, gyógyászati segédeszközeinek és gyógykezelésének finanszírozása. A pályázatra március 15-ig lehet jelentkezni az Alapítvány honlapján (www.humanitasalapitvany.hu).

A kezdeményezésből befolyt összeget a MOM Park marketing és PR igazgatója, Szegedi Anna január 31-én adta át Dr. Bagdy Emőkének, az Alapítvány kuratóriumi elnökének.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Karácsonyi képeslap a céges image építésének szolgálatában (x)
  Új ügynökséggel dolgozik a MOM Park
  Csúcsra járnak a plázák karácsony előtt
  Nespresso Mini Boutique nyílik a MOM Parkban
  Street art a MOM Parkban
  Beltéri reklámfelületeivel állt jó ügy mellé a MOM Park
  Új kampány és márkák a MOM Parkban
  Újítások a MOM Park-nál
  A VIVA!Promócióval dolgozik a MOM Park

További hírek ebben a kategóriában

Humanitárius segítség az Egis-tó...
Az E.ON Hungária támogatása az o...
A nemzetközi E.ON Csoport 1 mill...
Minden újonnan nyíló ALDI parkol...