Hírek
21860 hír az adatbázisban
Új értékesítési igazgató a Coca-Cola HBC Magyarországnál
Marketinginfo.hu - 2019-03-01 13:53
Karrier

2019 januárjától a görög Yiannis Kesisoglou a Coca-Cola HBC Magyarország új országos értékesítési vezetője.

Elődje, Galántai György 2019. február 12-től a cégcsoport romániai leányvállalatánál kapott új megbízást, értékesítési igazgatói pozícióban.

A 28 országban jelenlevő Coca-Cola HBC egyik tapasztalt vezetője érkezett a cégcsoport legnagyobb exportőrének, a két palackozóüzemmel rendelkező magyarországi vállalat értékesítési csapatának élére.

Yiannis Kesisoglou 2005-ben csatlakozott a görögországi vállalathoz, ahol a kiemelt ügyfelekért és az értékesítési csatornákért felelt, az elmúlt két évben pedig account menedzserként ért el kiemelkedő eredményeket. A nevéhez köthető a helyi kiskereskedelmi struktúra átalakítása, a kölcsönös értékteremtés alapelvén nyugvó programok elindítása és végrehajtása, ezen keresztül a kiemelt vevőpartneri kapcsolatok továbbfejlesztése. Irányítása alatt jelentősen nőtt a cégcsoport görögországi vállalatának árbevétele.

Magyarországon elődje, Galántai György fektette le a portfólióbővítésen alapuló növekedés alapjait. Ő februártól értékesítési igazgatóként folytatja karrierjét Romániában.

"Öröm és kihívás is számomra Galántai György nyomdokaiba lépni és az itteni kiemelkedő munkát tovább folytatni. Számos izgalmas kihívás elé nézek, többek között csapatommal hozzájárulhatok ahhoz, hogy a Coca-Cola HBC cégcsoport legnagyobb közép-európai gyártóbázisa jöjjön létre 2020-ra Magyarországon" - emelte ki Yiannis Kesisoglou. Hozzátette, a cégcsoporton belül is példaértékűnek számítanak a magyarországi értékesítési eredmények, amelyek a széles, minden fogyasztási alkalomra terméket kínáló portfóliónak is köszönhetők. "Már jelenleg is majdnem százféle termék szerepel a kínálatunkban, a cukorcsökkentési vállalásainkkal összhangban ezek közel fele kalóriamentes vagy alacsony kalóriatartalmú" - folytatta az értékesítési igazgató hangsúlyozva, hogy a növekedés felpörgetésében emellett fontos szerepet játszik a vevőközpontúság és a folyamatos innováció is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  50 éve érkezett Magyarországra a Coca-Cola
  Új ügyvezető igazgató a Coca-Cola-nál
  Új közkapcsolati és kommunikációs igazgató a Coca-Cola-nál
  Új kereskedelmi vezető a Coca-Cola-nál
  Új kommunikációs vezető a Coca-Colánál
  A Coca-Cola a környezetért
  Új marketingvezető a Coca-Cola Magyarországnál
  Új felsővezetők a Coca-Cola-nál

További hírek ebben a kategóriában

Új vezérigazgató a Diákhitel Köz...
Európa legjobb munkahelyei közöt...
Általános vezérigazgató-helyette...
Jövőre a pilóták ötöde nő lesz a...