Hírek
21841 hír az adatbázisban
Új társ-kreatív-igazgató a Café Communications-nél
Marketinginfo.hu - 2019-03-01 11:05
Karrier

Február elejétől Zsembery Péter tölti be a Café Communications társ-kreatívigazgatói posztját.

A szakember feladata lesz többek között az ügynökség új, kreatív, digitális és tartalom marketing megoldásainak fejlesztése, valamint azok hatékony integrálása az ügyfelekkel való közös munkába, projektekbe.

Az új társ-kreatívigazgató azután érkezett a céghez, hogy több mint 3 év Cafés pályafutás után Csirke Dániel távozott ebből a pozícióból. A szakember az ügynökségnél töltött időszaka alatt aktívan hozzájárult a Stories. branded content almárka elindításához, az ügyfeleknek készített sikeres kampányok és az ügynökségi csapat fejlesztéséhez.

"Köszönjük Daninak az elmúlt évek közös munkáját. Az elmúlt évben a Café a 12. helyről a 3. helyig tornázta fel magát az ügynökségi rangsorban az M+ Listán. Ez köszönhető annak a számos díjnak, amit az elmúlt évben nyertünk, beleértve a Golden Drum aranyat is. A sikerben neki is nagy szerepe volt.

Péter személyében egy tapasztalt, inspiráló szakember csatlakozott a Caféhoz." - mondta el Simon Zoltán, a Café Communications ügyvezető igazgatója.
Zsembery Péter a Debreceni Egyetemen végzett, karrierjét szövegíróként kezdte 2004-ben a Young & Rubicamben. 2010-ben a DDB-be igazolt senior copywriterként, 2011-től 2013-ig az ügynökség kreatív group headje volt. Az elmúlt években lead copywriterként tevékenykedett a Kirowski Isobarban, majd a Why? Partnersben. Készített kampányokat a Vodafone-nak, a McDonald's-nak és a Telekomnak is, de köze volt számos Vénusz, Tesco, Ford és Erste Bank kampányhoz is.

"A 2019-es év első hónapjaira kifejezetten igaz a Café Communications jelmondata, "A változás inspirál". Új energiák, új látásmódok, új ügyfelek érkeztek a házba. Ez az év a megszokott minőségi munka és értékek mellett az új lehetőségek felfedezéséről fog szólni nekünk, amelyben számítunk Péter tapasztalatára is." - mondta el Varga Gábor Zoltán, a Café Communications kreatív ügynökségi részlegének operatív igazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Café Reklám Zrt. megalapította a Café Kötelék Alapítványt
  Új ügynökséggel dolgozik a MOM Park
  Új operatív vezető a Cafénál
  A Cafésok lettek a legjobbak az idei Young Drummers-en
  A PlayIT a Café-vel együttműködik
  Head of Artot igazolt a Café
  Régiós céget alapított a Café Communications
  Változások a Café Communications-nél
  Két új nemzetközi ügyfelet szerzett a Café Communications

További hírek ebben a kategóriában

Európa legjobb munkahelyei közöt...
Általános vezérigazgató-helyette...
Jövőre a pilóták ötöde nő lesz a...
Pályaválasztási nap a Fővárosi S...