Hírek
22709 hír az adatbázisban
A Sharp elnyerte a Buyers Lab 2019-es díját
Marketinginfo.hu - 2019-02-26 09:38
Digitális

A Sharp Electronics Europe, a Sharp Electronics Corporation (SEC) leányvállalata bejelentette, hogy a Sharp elnyerte a Keypoint Intelligence - Buyers Lab 2019-es "Az év másoló-MFP termékcsaládja" díjat.

A Sharp további tizenkét Buyers Lab Pick díjat is hazahozott, rámutatva ezzel kiváló termékeire a legkülönbözőbb kategóriákban.

A dokumentumalkotó készülékek és a szoftveres megoldások világelső szakértője, a Buyers Lab által évente odaítélt "Az év termékcsaládja" (Line of the Year) elismerést az a multifunkciós nyomtató (MFP) gyártó érdemli ki, akinek a termékvonala összességében a legjobbnak bizonyul a szigorú két hónapos laboratóriumi teszteken. A számos vizsgált tényező közül kiemelhető a megbízhatóság, a képminőség, a termelékenység, az egyszerű használhatóság, a kapcsolódási tulajdonságok és a készülék összesített értéke.

"A Sharp másoló-MFP-i már régóta ismertek minőségükről, innovatív megoldásaikról és egyszerű használatukról, és a jelenlegi termékkínálat hű ehhez a színvonalhoz" - mondta George Mikolay, a Keypoint Intelligence - Buyers Lab Associate Director of Copiers/Production (másolók/nyomtatógépek üzletágának igazgatója).

"Valójában a Sharp jelenlegi termékvonala határozza meg a használhatóság egész iparágtól elvárható szintjét. A kezelőpanelek rendkívül intuitívak, a felhasználók egyénileg testre szabhatják azokat, a leggyakrabban használt szkennelési és másolási funkciók pedig gyorsan elérhetők. Mindezen felül könnyen kezelhető illesztőprogramok, kihúzható billentyűzet, innovatív, díjnyertes webes segédprogram jellemzik a gépeket, és a munkafolyamatok létrehozása végtelenül egyszerű a felhasználók és az IT rendszergazdák számára egyaránt. Továbbá az irodai környezetekben, ahol a folyamatos megbízhatóság kulcsfontosságú tényező, a Sharp készülékei toronymagasan kiemelkednek az iparág többi szereplője közül."

Az "Év termékcsaládja" (Product Line of the Year) díj a legmagasabb szintű Buyers Lab elismerés egy MFP gyártónak. A jelöléshez a gyártónak különböző kategóriákban, többek között az A3-as, A4-es, monokróm és színes kategóriában kell a Buyers Lab által tesztelt modellekkel rendelkeznie. Emellett az összes tesztelt modell esetében a forgalmazónak több Pick Awards díjat kell elnyernie. Az évente kétszer bejelentett Pick Awards azokat a termékeket ismeri el, amelyek a Buyers Lab széleskörű laboratóriumi tesztjein a legjobb teljesítményt nyújtották.

"Büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük a vágyott "Az év másol- MFP termékcsaládja" díjat a Keypoint Intelligence - Buyers Lab-tól" - mondta Ben Lake, a Sharp Europe Senior Product Manager (vezető termékmenedzsere). "Ez a díj és egyes MFP modelljeink által elnyert tizenkét Pick Awards díj azon munkánk elismerése, mellyel kimagaslóan hatékony eszközöket kívántunk létrehozni a modern dokumentumkezelés támogatásához. A termelékenységre és a biztonságra összpontosítunk, hogy ügyfeleink sikere a mi sikerünk is legyen."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentett a Sharp
  Nyolc BLI díjat nyert a Sharp
  Felvásárlással erősített a Sharp
  Okoscsengő nyerte a Sharp ösztöndíját
  Díjakat kapott a Sharp
  Jelentős sportszponzor marad a Sharp
  Reklám: partnerséget kötött a Sharp és a Discovery Channel
  A Sharp a negyedik alapszínt is hozzáadja LCD televízióihoz

További hírek ebben a kategóriában

Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
A karácsonyi internetes vásárlás...
Csak néhány ötlet, amivel mégis ...