Hírek
22795 hír az adatbázisban
Elektromos autó értékesítés a BMW-nél
Marketinginfo.hu - 2019-02-18 10:19
Kereskedelem

A BMW Group több mint 140 000 darab hálózatról tölthető autót értékesített 2018-ban.

A bajor vállalatcsoport egy év alatt 38,4 százalékkal növelte tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt autóinak globális értékesítését, amellyel megszilárdította piacvezető pozícióját a prémium elektromos mobilitás és az újabbnál újabb technológiai innovációk kifejlesztése terén. A BMW Group célja, hogy 2019 végére a világ útjain közlekedő, hálózatról tölthető BMW és MINI modellek száma átlépje a félmilliós darabszámot.

A BMW Group világszerte több mint 140 000 darab hálózatról tölthető (tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt) gépkocsit értékesített 2018-ban, amellyel még tovább erősítette piacvezető pozícióját a prémium minőségű elektromos mobilitás területén. A 142 617 darab hálózatról tölthető BMW és MINI modell 38,4 százalékkal több, mint amennyi tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt gépkocsit a müncheni központú vállalatcsoport 2017-ben globálisan értékesített.

"A BMW i3 tisztán elektromos prémium kompakt 2013-as világpremierje óta a BMW Group töretlen lendülettel növeli hálózatról tölthető modelljei eladási mutatóját. Azzal, hogy 2018-ban több mint 140 000 darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt új autót adtunk át ügyfeleinknek, ismét teljesítettük a tavalyi év elején kitűzött ambiciózus célunkat" - fogalmazott Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke. "E nagyszerű eredmény és az igen jelentős piaci részesedésünk igazolja, hogy modelljeink pontosan azok a járművek, amelyekre ügyfeleinknek szükségük van. Egyértelműen látjuk, hogy azokban az országokban, ahol az elektromos mobilitás térnyerését megfelelő infrastruktúra és különböző állami támogatások segítik, az emissziómentes közlekedés rövid időn belül társadalmi normává válik. Biztos vagyok benne, hogy az idei év végére a világ útjain közlekedő, hálózatról tölthető BMW és MINI modellek száma átlépi a félmilliós darabszámot, amely az elkövetkező évekre tervezett újdonságaink bevezetésével ugrásszerű növekedésnek indul majd" - tette hozzá Harald Krüger.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elektromos autók és költségek (x)
  Júliusban tovább emelkedtek a BMW Group értékesítési mutatói
  A BMW Group duális szakképzést indít Debrecenben
  Rekordszintű első félévet zárt idén a BMW Group
  A BMW Group és a Daimler AG együttműködik
  A BMW Group megnyitotta új gyárát Mexikóban
  A BMW Group több mint 171 000 darab új autót adott el
  'Sötétségből is energiát nyerő villanyautókat kínál a BMW'
  Elektromos autók a 89. Genfi Autókiállításon
  A BMW Group továbbra is a világ vezető prémiumautó-gyártója
  Ismét rekordévet zárt a BMW
  Még egy gyárat építene az Egyesült Államokban a BMW
  Nőttek a BMW Group eladásai
  Beruház a BMW
  MINI szalon a pécsi Schneider Autóházban
  A BMW és MINI márkakereskedés Miskolcon
  Nőttek a BMW Group eladásai
  Töretlen a BMW Group globális értékesítési lendülete
  A BMW idén már több mint egymillió autót adott el

További hírek ebben a kategóriában

Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...
Kaukázusi kefirt hív vissza az A...