Hírek
22795 hír az adatbázisban
Jelentett a Sharp
Marketinginfo.hu - 2019-02-18 09:55
Kereskedelem

A Sharp növelte az eladott készülékek számát, az IDC beszámolója szerint a Sharp érték növekedése (egy egységre jutó forgalom) 18% volt, az első három mért gyártó közé kerülve ezzel.

A Sharp Electronics Europe érte el az irodai készülékek gyártói közül a legnagyobb növekedést a termék értékesítés terén a 2018 júliusa és szeptembere közötti időszakban, az IDC piackutató cég legfrissebb, nyugat-európai irodai nyomtató piacot vizsgáló felmérése alapján. A Sharp által értékesített multifunkciós nyomtatók száma 22%-kal növekedett az előző év azonos negyedévének eladásaihoz képest.

Phil Sargeant, az IDC képalkotó- és hardvereszközök és dokumentum megoldások részlegének európai régióért felelős programigazgatója (Program Director, Imaging and Hardcopy Devices and Document Solutions, European Region, IDC) elmondta: "Az adatok azt mutatják, hogy a Sharp úgy is erősödni tudott, hogy a teljes piac enyhe csökkenést mutatott. A Sharp növekedését látjuk minden területen, különösen az A3-as színes eszközök értékesítésében, földrajzilag pedig Franciaországban, Németországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban tapasztaltunk erősödést."

Peter Plested, a Sharp Europe Információs Rendszerek részlegének igazgatója (Director, Information Systems) elmondta: "Keményen dolgoztunk azon, hogy olyan eszközöket alkossunk meg, amelyek a termelékenységre és a biztonságra összpontosítanak, és így ügyfeleink sikere a mi sikerünk is lehessen. Ezeket az eredményeket az A3-as sorozatunk megújításának és az új A4-es készülékeink bemutatásának sikereként éljük meg. Legújabb modelljeink mindegyike ugyanazzal az intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, így bármelyik készüléket is választja a vásárló, ugyanabban a felhasználói és informatikai élményben lesz része."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Sharp elnyerte a Buyers Lab 2019-es díját
  A Sharp felkavarja a vízet az ISE vásáron
  Nyolc BLI díjat nyert a Sharp
  Sharp: sokat bukunk a lassú irodai gépekkel
  Felvásárlással erősített a Sharp
  Okoscsengő nyerte a Sharp ösztöndíját
  Díjakat kapott a Sharp
  Elhagyja a Sharp az európai tévépiacot
  Innovációs versenyt hirdet a Sharp

További hírek ebben a kategóriában

Háromból kettő magyar még soha n...
Két tipp elektromos autó vásárlá...
Hogyan készítsen jól konvertáló ...
Kaukázusi kefirt hív vissza az A...