Hírek
23469 hír az adatbázisban
Fotópályázat a Theodora-tól
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2019-02-15 19:58
Promóció

Különleges fotópályázattal indítja az évet a Balaton-Felvidék ásványvize, a Theodora.

Az ásványvízmárka a téli Balatonról és a Balaton-felvidékről készített fotókat várja Instagramon. A március végéig tartó nyereményjáték fődíja egy drón, a résztvevők között minden héten gazdára talál egy fotónyomtató, a különdíjas pedig egy nagyértékű vásárlási utalványban részesül.

"A Balaton és a Balaton-felvidék télen is lenyűgöző arcát mutatja, amit a közösségi média felületekre feltöltött fotókon is megcsodálhatunk. A Theodora ásványvíz is innen származik, ezért úgy döntöttünk, hogy a fogyasztóink szemén és élményein keresztül szeretnénk látni a télen is ezerarcú Balatont" - mondta el van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője.

A Theodora téli fotópályázata egyszerre kedvez a magyar tenger, a természet és a fotózás kedvelőinek. A január 15-től március 31-ig tartó promócióban résztvevőknek nincs más dolguk, mint kedvenc saját készítésű balatoni vagy Balaton-felvidéki pillanatukat megosztani Instagramon a #theodorabalaton hashtag használatával. A téli táj szépségét megörökítők közül hetente sorsolnak nyerteseket, akik egy HP Sprocket fotónyomtatóval lehetnek gazdagabbak, a legszerencsésebb résztvevő pedig egy DJI Phantom 3 SE komplett drón szettet nyerhet.

A heti nyeremények és fődíj mellett egy százezer forint értékű vásárlási utalvány is gazdára talál a pályázók között. A különdíjjal a legötletesebb, legkülönlegesebb fotót jutalmazzák a promóciós időszak végén.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Sikeresen zárult a Theodora nyári promóciós kampánya
  Irodalom a Theodora ásványvizek palackjain
  Ásványvizet osztott a Theodora és a Volkswagen
  A Káli-medence Kerékpártúra
  A 110 éves Theodora promóciós kampánya
  Háromezren kapnak Theodora-t
  Új ízű ásványvízzel debütál a Theodora
  Ízesített termékekkel újít a Theodora

További hírek ebben a kategóriában

A FOREO nőnapi kampánya
A Magyar Vöröskereszt & Always k...
Díjaztak a LUKOIL-t
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...