Hírek
22780 hír az adatbázisban
Alain Van Groenendael az Arval új elnök-vezérigazgatója
Marketinginfo.hu - 2019-02-06 09:38
Karrier

2019. január elsejétől Alain Van Groenendael az Arval új elnök-vezérigazgatója.

A 30 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember eddigi karrierjének jelentős részét a Citibanknál töltötte, amely során számos pozícióban és több országban dolgozott. Ezt követően a Nyugat-Európai Fogyasztói Bank vezérigazgatója és a Citi-csoport irányítóbizottságának tagja lett, majd a PPR Csoport hitel- és pénzügyi szolgáltatási részlegének elnökévé és a Finaref elnök-vezérigazgatójává választották.

2008-ban Alain Van Groenendael a BNP Paribas Personal Finance igazgatósági tagja és vezérigazgató-helyettese lett. 2015-ben a vállalat elnökeként csatlakozott a BNP Paribas csoport Nemzetközi Pénzügyi Szolgáltatások és Lakossági Bankok Menedzsment Bizottságához. Van Groenendael a pénzügyi szolgáltatások és járműipar területén kiépített stratégiai partnerségekkel, valamint a vállalat digitális fejlődésének ösztönzésével vezető szerepet játszott a csoport nemzetközi szintű fejlődésében.

2017 novemberétől 2018 júniusáig az Opel Vauxhall Finance elnöke volt, továbbá betöltötte az ASF (Francia Pénzügyi Társaságok Egyesülete) alelnöki és az Eurofinas (Európai Pénzügyi Házak Szövetsége) elnöki posztját is.

"Nagy büszkeséggel csatlakozom az Arvalhoz, és egyúttal szeretném megköszönni az elődöm, Philippe Bismut munkáját, aki 8 éven keresztül felelősségteljes, ugyanakkor bátor vezetője volt a cégnek. Mostantól pedig az én felelősségem további innovatív megoldásokkal biztosítani, hogy szolgáltatásunk illeszkedjen a folyamatosan változó mobilitási igényekhez. A 29 országban jelenlévő Arval munkatársai számíthatnak a siker melletti teljes elkötelezettségemre" - mondta Alain Van Groenendael.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A flottás autók iránti érdeklődés

További hírek ebben a kategóriában

Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...
Vezetőváltás a hazai Siemensnél
Mi a különbség a távmunka és a h...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...