Hírek
22802 hír az adatbázisban
'Az Év Munkaadója' Kovács Balázs, a DHG vezérigazgatója
Marketinginfo.hu - 2019-02-05 09:29
Karrier

Kovács Balázst, a Danubius Hotels Group vezérigazgatóját "Az Év Munkaadója" elismeréssel jutalmazta a VIMOSZ a Turizmus Kft. által 27. alkalommal megszervezett Turizmus Évadnyitó Gálán.

Hagyományosan minden év február 1-jén kerül megrendezésre és indítja el a turisztikai évadot a Turizmus Évadnyitó Gála. A turisztikai szakma egyik legrangosabb eseményén több, mint 1000 idegenforgalmi szakember jelenlétében adják át "az év szakemberei" kitüntetéseket.

Kovács Balázst, a Danubius Hotels Group vezérigazgatóját "Az Év Munkaadója" elismeréssel jutalmazták a 2019. február 1-jén megtartott rendezvényen.
"A 12 fős szakmai zsűri a Kovács Balázs irányítása alatt a Danubius Hotels Group szállodáiban 2018-ban lezajlott jelentős beruházásokat és fejlesztéseket értékelte ezzel a díjjal.

Kiemelkedő teljesítmény az is, hogy mindezen nagyszabású felújítások mellett megtartották magas szolgáltatási színvonalukat és javították eredményeiket.
A Danubius Hotels Group eredményes HR tevékenysége, a munkatársaik számára előnyös feltételeket tartalmazó kollektív szerződésük fenntartása, valamint innovatív HR megoldásai nemzetközi színvonalúak. "Szakmai Titkaink Éjszakája" rendezvényük pedig az egész szakma számára iránymutató, pozitív kezdeményezés." - mondta el Dr. Böröcz Lajos, a VIMOSZ főtitkára.

A Danubius Hotels Group 2018-ban fennállásának legnagyobb felújítási sorozatát tudhatja maga mögött. Kovács Balázs, a szállodavállalat vezérigazgatója nagyon büszke a díjra. "Számunkra ez a díj is azt jelzi, hogy 2500 munkatársunk sikeresen dolgozik nap, mint nap a vendégelégedettség növelésén." A vezérigazgató szerint a pozitív vendégélmény alapja a pozitív munkatársi élmény, és vallja, hogy munkatársai ugyanolyan fontosak, mint vendégeik. "Tudjuk, hogy csak elkötelezett és lelkes munkatársakkal nyújthatunk minőségi szolgáltatásokat. Az elmúlt években jelentős HR fejlesztésekbe kezdtünk bele, melyeket a jövőben is folytatunk. Továbbra is figyelmet fogunk fordítani a személyzeti terek megújulására, a minőségi személyzeti étkezésre, a fenntartható cafeteria rendszerre és az utánpótlás nevelésre. Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink részt vehessenek szakmai versenyeken, és örömmel támogatjuk a felsőfokú tanulmányaikat, valamint tréningjeiket. Ez az elismerés kifelé is jelzi, amit mi tudunk, hogy csapatunk egy profi, összetartó, megbízható, innovatív, a problémákat megoldó közösség. A díj számomra azt jelenti, hogy nálunk, a Danubius Hotels Groupnál, dolgoznak az év munkavállalói. A Danubius sikereit, így ezt a díjat sem érhettük volna el lojális és a munkájukat lelkiismeretesen végző kollégáink nélkül, köszönjük nekik!"

A turizmus-vendéglátás szakma elkötelezett népszerűsítőjeként a Danubius Hotels Group szakmai inkubátornak számít, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az utánpótlás nevelésre. Munkatársaik rendszeres résztvevői hazai és nemzetközi versenyeknek. Képzéseiket, részvételüket tréningeken és tudásmegosztó fórumokon, konferenciákon való megjelenésüket, előadásaikat a cégcsoport kiemelten támogatja.

A szállodavállalat 2017-ben indította el Munkatársi Értékprogramját. Munkáltatói márkaépítő megoldásait két díjjal is elismerte a marketingkommunikációs szakma: 2017-ben a Public Relations Global Network éves nemzetközi Best Practice versenyén bizonyult a legjobbnak, 2018-ban pedig a magyarországi HR KOMM Awardon jutalmazták aranyérmmel a cég "Szakmai Titkaink Éjszakája" elnevezésű egész estés interaktív nyílt nap eseményét.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Aranydíjat kapott a Danubius egész estés szakmai élményprogramja
  Új gyerekbarát szállodát nyitott a Danubius
  Nemzetközi díjat nyert a Danubius Hotels Group
  Elektromos töltőállomások a Danubius-nál
  Új vezérigazgató a Danubius Hotels Group élén

További hírek ebben a kategóriában

Milyen eszközökkel védhetjük mag...
Vége a korlátozásoknak, újra mun...
Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...