Hírek
21995 hír az adatbázisban
28 kategóriában ért el első helyezést az UniCredit
Marketinginfo.hu - 2019-02-04 11:30
PR

A díjak között öt "Legjobb szolgáltatás" kategóriában elért globális első helyezés és további 11 országban piacvezetőként kapott elismerés is szerepel.

A Euromoney 2019-es kereskedelemfinanszírozási felmérésén az UniCredit nyerte el a "Legjobb globális szolgáltató" címet az "Összes szolgáltatás", "Tanácsadás", "Finanszírozás/fizetések", "Általános végrehajtás" és "Termékek" kategóriákban.

Az immár nyolcadik éve elvégzett felmérés piacvezetőként is elismerte az UniCreditet Közép- és Kelet-Európában (KKE), Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Magyarországon, Olaszországban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában és Törökországban.

A "Legjobb szolgáltatás" kategóriában az UniCredit az élen végzett Közép- és Kelet-Európában (KKE), a Közel-Keleten, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Olaszországban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Törökországban, valamint Németországban is - melyek közül az utóbbi javulást mutat a 2018-as helyezéshez képest.

A több mint 7000 vállalati banki ügyfél válaszai alapján elért helyezések elismerik az UniCredit töretlen kiválóságát a kereskedelemfinanszírozás területén, ami a bank fő európai piacai mélyreható ismeretének és a termékekkel kapcsolatos megbízható szakértelmének köszönhető.

Gianni Franco Papa, az UniCredit General Managere elmondta: "Nagy öröm számunkra, hogy a Euromoney és a felmérésben részt vevő ügyfelek számos kulcsfontosságú szolgáltatási kategóriában és régióban továbbra is az UniCreditet ismerik el a világ vezető kereskedelemfinanszírozási szolgáltatójaként. Az a tény, hogy javítottunk tavalyi helyezéseinken, bizonyítja az ügyféligények kiszolgálása iránt tanúsított állhatatos elkötelezettségünket, nyitottságunkat az új forgóeszköz-finanszírozási megoldások alkalmazására, valamint nemzetközi hálózatunk jelentős erejét."

Az UniCredit folytatja kereskedelemfinanszírozási innovációs befektetéseit, elsősorban a blockchain-technológián alapuló "we.trade" konzorcium és a "Trade Information Network" keretében. Nemzetközi lefedettsége további bővítésére is törekszik, ebből a célból alakított ki commodity kereskedelemfinanszírozási központot Abu‑Dzabiban.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nagyot lépett az UniCredit támogatásával három társadalmi vállalkozás
  'Az év európai bankára 2018' - Jean Pierre Mustier
  Európai Top Employer 2019 elismerést kapott az UniCredit
  Nemzetközi díjat nyert az UniCredit kampánya
  Innovatív megoldásokat díjazott az UniCredit
  Európai Top Employer 2018 elismerést kapott az UniCredit
  Globális elismerést kapott az UniCredit
  60 ezer euró társadalmi vállalkozásoknak
  Az UniCredit öt kiválósági díjat kapott a Euromoneytól

További hírek ebben a kategóriában

Miért érdemes a PGM Expert Könyv...
Ismerkedjünk meg a cabernet fran...
Lánybúcsú, ahogy az a nagykönyvb...
A pénzügyi likviditás fogalma, i...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...