Hírek
22795 hír az adatbázisban
Világsztárokkal jubilál az Open Road Fest
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2019-02-04 09:31
PR

Rock ikonok találkozóhelyévé avanzsál a 20. szülinapját ünneplő Harley-Davidson Open Road Fest.

Június 5 - 9. között Alsóörsre érkezik a 80-as évek egyik legmeghatározóbb himnuszát jegyző Europe, akik ráadásul most egy színpadon állhatnak a Deep Purple egykori énekesével, a legendás Glenn Hughes-zal.

Joey Tempest és John Norum kisebb-nagyobb kihagyásokkal ugyan, de negyven éve zenél már együtt. Ez idő alatt világszerte ismertté váltak a Europe zenekar élén és ők jegyzik a 80-as évek egyik legismertebb, máig népszerű rock himnuszát, a The Final Countdown-t is, amely annak idején egyszerre 25 országban vezette a slágerlistákat. A zenészek elmondása alapján már a dal elkészítésénél érezték, hogy valami különleges születik, akárcsak legújabb albumuk, a 2017-es Walk on Earth címadó dala esetében. De hogy valóban felérhet-e ez a szerzemény a legnagyobb slágerhez az csak a rajongókon múlik. Egy biztos, a Europe 2015-ben már megrengette a vasparipákat a Balaton partján, a jubileumi fesztiválra azonban még nagyobb bulival és új dalokkal is készülnek.

A Europe két alapítóját a 70-es években népszerű zenekarok inspirálták, akinek koncertjeire együtt jártak még tiniként. Ilyen volt Thin Lizzy, az UFO, a Led Zeppelin és a Deep Purple is. Izgalmas tény, hogy épp ez utóbbi zenekar egykori nagyágyújával lépnek most ugyanarra a színpadra Alsóörsön az Open Road Festen.

Glenn Hughes egy igazi legenda, akit gyakran emlegetnek a Rock hangjaként. 1968-as debütálása óta a nemzetközi rock szcéna meghatározó alakjává vált. Karrierje a Trapeze-zel indult, de az igazi robbanást a Deep Purple hozta, amelyet számos egyéb zenei projekt, szólóalbumok és közreműködések követtek, többek között a Black Sabbath-al is. Hughes 2019-es világkörüli turnéja során ejti majd útba hazánkat és a klasszikus Purple életérzést szállítja nekünk. Nem stúdióverziókkal készül, sokkal inkább a 70-es évek közepét, az akkori Purple életérzést és hamisítatlan rock'n'roll zúzást ígér.

(x)NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai
  Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing
  Motoros show a jubileumi Harley-Davidson Open Road Festen
  100 év az Open Road Fest színpadán
  Fából készült Fat Boy rider
  Egy eredeti Harley-Davidson az Open Road Festen
  Divatruházat Harley-Davidson módra
  Csökkent a Harley-Davidson nyeresége
  Hazai tisztelgés a Harley-Davidsonnak
  Két korcsoportra fókuszál a Harley-Davidson
  Négy évig dolgozott új motorjain a Harley-Davidson
  A Vatikánban kampányolt a Harley-Davidson

További hírek ebben a kategóriában

Társasok baráti társaságoknak (x...
Segítség! Nem tudom bezárni az a...
A reptéri parkolótól már sima üg...
Elektromos autók és költségek (x...