Hírek
21995 hír az adatbázisban
Új nemzetközi ügyvédi iroda Magyarországon
Marketinginfo.hu - 2019-02-01 11:53
PR

Collegium BITAI & PARTNERS néven lépett piacra egy új ügyvédi iroda, amelynek különlegessége, hogy kifejezetten a kelet-közép európai régióra fókuszál.

A Collegium független ügyvédi irodák szövetsége már eddig is jelen volt Kelet-Közép Európa több fontos városában - Prágában, Pozsonyban, Kassán, Zsolnán és Brünnben - de a magyarországi partner csatlakozása csak most lett időszerű. A szövetség képviselői a 2019. január 31-én megrendezett nyitó ünnepség keretében írták alá a csatlakozási megállapodást a Bitai Ügyvédi Irodával. Így létrejött a Collegium Bitai & Partners.

A Collegium 2015-ben alakult meg szlovák és cseh ügyvédek közreműködésével. Főbb szakterületei a kereskedelmi- és cégjog, ingatlanjog, szellemi alkotások joga, GDPR, verseny- és reklámjog.

A Collegium szakmai elismertségét azzal vívta ki, hogy a régió piaci viszonyainak alapos ismeretével nyújt személyre szabott jogi szolgáltatásokat. "Egy nemzetközi ügyvédi irodában az ügyfelek ritkán találják meg a szakértelem és emberségesség harmóniáját. Különlegességünk abban áll, hogy professzionálisan, de szívvel dolgozunk." - mondta el az ünnepségen Dr. Leo Vojcik, a szlovák irodák vezetője.

A Bitai & Partners csatlakozása egy fontos állomás e nemzetközi ügyvédi iroda történetében. A Dr. Bitai Zsófia által alapított Bitai Ügyvédi Iroda 2015 óta nyújt üzleti szemléletű jogi szolgáltatásokat hazai és multinacionális vállalatoknak Magyarországon, kiemelt szakterülete a GDPR, versenyjog és reklámjog. A Collegium 2018 során kérte fel a Bitai Ügyvédi Irodát, hogy csatlakozzon hálózatukhoz.

"Logikus lépés, hogy először a V4-ek országaiba, és a többi szomszédos országba, majd hosszabb távon az egész kelet-közép-európai régióba terjeszkedünk. Zsófiát régóta ismerem személyesen is, és úgy döntöttünk, hogy előnyben részesítünk egy lelkes, nagy potenciállal bíró ügyvédi irodát a régebben működő és talán kiforrottabb szervezeti sémákkal rendelkező, ám rugalmatlanabb ügyvédi irodákkal szemben. - avat a részletekbe Dr. Leo Vojcik - A Bitai Ügyvédi Irodával kevésbé formális módon már egy éve dolgozunk együtt, és mind a meglévő ügyfelek számára az előnyök, mind a potenciális új ügyfelekben rejlő lehetőségek jól láthatóak. Szeretnénk olyan ügyfelek figyelmét is felkelteni, akik számára praktikus, hogy a Collegium immár 3 országban van jelen, mert Magyarországról szeretnének a szomszédos piacokra terjeszkedni."

Amint azt Dr. Bitai Zsófia, a magyar tagiroda ügyvezető partnere elmondta, "az együttműködés azzal a céllal jött létre, hogy ügyfeleinknek akár országhatárokon átívelő, üzleti igényeiket mindig szem előtt tartó jogi szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Ebben az új konstrukcióban is ugyanazt a hitvallást tartjuk majd szem előtt, mint eddig: Senkit nem érdekel, hogy mit nem lehet, sokkal inkább az, hogyan lehet, de jogszerűen."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Miért érdemes a PGM Expert Könyv...
Ismerkedjünk meg a cabernet fran...
Lánybúcsú, ahogy az a nagykönyvb...
A pénzügyi likviditás fogalma, i...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...