Hírek
22802 hír az adatbázisban
Coca-Cola x Highlights of Hungary
Marketinginfo.hu - 2019-02-01 09:06
CSR

Hazai sikerek, példaértékű teljesítmény, inspiráló történetek, értékteremtő projektek, valamint mindezek megtalálása és felkarolása kategóriák nélkül, függetlenül - ezen dolgozik évek óta a Highlights of Hungary.

Közös értékrendszereik miatt a hazai kreatív gyűjtés mellé állt a világ egyik leghíresebb márkájának hazai leányvállalata is: a Highlights of Hungary idei új támogatója a Coca-Cola Magyarország, amelynek mozgatórugói a kiválasztott hazai munkák által is képviselt üzenetek. A Highlights of Hungary csapata által összegyűjtött 55 történet közül így a Coca-Cola is kiválasztja a "Fenntartható közösségek" különdíjasát, a nyertest február 6-án, az esemény díjátadóján jelenti be.

2013 óta minden évben listázza jelöltjeit a Highlights of Hungary, az első és egyetlen olyan magyar kreatív kezdeményezés, amelynek kurátorként bevont csapattagjai szakmai alapokon, ám kategóriák nélkül egy platformon mutatják be a hazai sikereket. A kreatív ipar különböző területeit képviselő szakemberei a kreativitást, közösségi gondolkodásmódot, tudatosságot tevékenységükbe leginspirálóbban beépítő projekteket kutatják, ennek alapján jelölik az aktuális év számukra legizgalmasabb projektjeit. A 10 felkért kurátoron kívül a Highlights of Hungary alapítók is jelölnek sikertörténeteket, a tavalyi év összesen listázott 55 történetére pedig 2019. január 11-étől 28-áig szavazhatott a nagyközönség, hogy melyik 10 jelölés érdemelje ki idén a Highlights of Hungary top 10 helye egyikét.

Rajtuk kívül különdíjasok kiválasztására is sor kerül majd a 2019. február 6-ai díjátadón - a Coca-Cola Magyarország "Fenntartható közösségek" különdíjat ad majd át az egyik jelöltnek. "Fenntarthatóság, közösségépítés, sokszínűség, esélyteremtés, a példamutató kezdeményezések támogatása. Ezekre az alappillérekre épül a Highlights of Hungary - és ezek a Coca-Cola Magyarország számára is természetes értékek. Teljes alkoholmentes italportfóliót kínáló vállalatként nagyon fontosnak tartjuk a tudatos tervezést, a tájékozott választást, a hosszú távú gondolkozást és a közösségek összefogását, építkezését. Ezért a Coca-Cola büszkén támogatja a programot, és különdíjjal ismeri el az év fenntartható közösségi vállalkozását." - mondta az együttműködés kapcsán Szűcs Judit, a Coca-Cola Magyarország Kft. vállalati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Cukrozott és márkás kólára bukik a magyar
  A Coca-Cola karácsonyi karavánja a nyári fesztiválokon
  Megérkezett a Coca-Cola Energy
  Coca-Cola x Highlights of Hungary
  Kalóriamentes italok a Coca-Colától
  Jóságra buzdítanak a Coca-Cola interaktív plakátjai
  A Coca-Cola újabb promóciója
  A Coca-Cola a környezetért
  Új növényi italcsalád a Coca-Cola Magyarországtól
  Közös nyári promóciót indított a Coca-Cola és a Sziget
  Új ízzel debütált a Sprite
  Webre költözött az #énjövőm program

További hírek ebben a kategóriában

Humanitárius segítség az Egis-tó...
Az E.ON Hungária támogatása az o...
A nemzetközi E.ON Csoport 1 mill...
Minden újonnan nyíló ALDI parkol...