Hírek
22588 hír az adatbázisban
Fenntartható csomagolási rendszer a UPS- és a Loop-tól
Marketinginfo.hu - 2019-01-31 09:57
CSR

A Világgazdasági Fórumon bejelentett Loop megoldás nagyban csökkentheti a fogyasztói egyutas csomagolások mennyiségét.

A UPS a világ vezető újrahasznosítható megoldásokkal foglalkozó cégével, a TerraCycle-lel közösen leplezte le a két cég új, egyedi újrahasznosítható és visszaforgatható fogyasztói csomagolási rendszerét a davosi Világgazdasági Fórumon. A Loop elnevezésű rendszert először Párizsban és New Yorkban tesztelik majd a teljeskörű fogyasztói bevezetés előtt.

A LOOP teljes egészében kiküszöböli a fogyasztói termékek egyszerhasználatos csomagolását. A megoldás lényege, hogy a vásárlók maguk választhatnak majd egy sor teljességgel személyre szabható, márkázható és tartós anyagból készülő csomagolási megoldásból, melyeket közvetlenül a megrendelőhöz szállítanak le, majd visszagyűjtenek, kitisztítanak, újra felhasználják és kiszállítják azokat.

"A Loop nem csak megszünteti a csomagolási hulladék fogalmát is, de nagyban növeli a vásárlói élményt és kényelmet is"- mondta el Tom Szaky a TerraCycle magyar születésű vezetője.

"Az innováció a UPS minden tevékenységének a kulcsa, nagyon örülünk, hogy segíthetjük a TerraCycle-t a Loop csomagok tervezésében, szállításában és a Loop ügyfelek kiszolgálásában -nyilatkozta Kate Gutmann, a UPS értékesítési és megoldásfejlesztési vezetője. - Vállalatunk a fenntarthatósági technológiák fejlesztésében élen jár, és a körforgásos gazdálkodás előmozdítását már régóta zászlónkra tűztük, így a UPS-nél már alig várjuk, hogy életre hívhassuk a Loopot."

"A UPS oly' módon segített a Loop csomagok külső-belső tervezésében, melyre mi magunk nem lettünk volna képesek. A UPS tesztelése segített abban is, hogy az ügyfeleinknek visszajelzést adjunk a termékeik elsődleges csomagolása tekintetében is"- mondta el Tiffany Threadgould a TerraCycle vezető "tervezőarca".NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tűnjön ki a termékével fémgőzölés segítségével! (x)
  Különleges, fenntartható működésű repülőket vásárol a UPS
  Új vezető a UPS Magyarország élén
  A UPS drónokkal szállít orvosi mintákat az USA-ban
  Elismertek a UPS-t
  Fenntartható csomagolás a LEGO-nál
  A Henkel elkötelezett a fenntartható csomagolás iránt
  Csomagolást váltott a Poli-Farbe Platinum
  Csomagolástervezés: vissza a marketing alapokhoz
  Összefügg a csomagolás és a vásárlói döntés
  KFC: csomagolás és mobiltöltő egyben
  Kevés az információ a kozmetikai termékeken
  Újrahasznosítható PET palack a NaturAqua-tól

További hírek ebben a kategóriában

Játékok és 1,2 tonna tartós élel...
Rekordot döntött a Mikulásgyár g...
Közel 185 millió forint értékű f...
Bereznay Dani a HELL csapatában ...