Hírek
22709 hír az adatbázisban
Stratégiai együttműködésre lép az LG és a Landing AI
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2019-01-25 12:26
Digitális

A megállapodás értelmében a két vállalat közösen dolgozik a mesterségesintelligencia-technológia integrációján és fejlesztésén.

Stratégiai partnerséget kötött az LG Electronics (LG) és a Szilícium-völgyben indult startup-cég, a Landing AI. Dr. I.P. Park, az LG elnöke és technológiai vezetője, valamint Dr. Andrew Ng, a Landing AI vezérigazgatója a 2019-es CES szakkiállításon, Las Vegasban írta alá a megállapodást.

A két vállalat a mesterségesintelligencia-fejlesztések során arra fog törekedni, hogy növelje az LG termékek versenyképességét és új üzleti együttműködési modelleket alakítson ki. A Landing AI ehhez olyan gépi vizualizációs eszközökkel és algoritmusokkal járul hozzá, amelyek az emberi szemnél jóval részletesebb képi megjelenítésre képesek.

"A mesterséges intelligencia igen változatos lehetőségeket kínál a gyártásban - partnerségünk az LG-vel nemcsak az AI-funkciókkal ellátott, forradalmi termékek fejlesztése iránti elkötelezettségünket demonstrálja, hanem a mesterséges intelligencia jövőjéről alkotott víziónkat is"- mondta a korábban a Baidu keresőportál vezető kutatójaként és a Google Brain alapítójaként ismert Dr. Ng, a Landing AI vezérigazgatója.

Dr. Ng nézeteit hangsúlyozva Dr. Park elmondta: "várakozással tekintünk együttműködésünkre a Landing AI-al, melynek nyomán még fejlettebb mesterségesintelligencia-megoldásokon keresztül tehetjük kényelmesebbé vásárlóink mindennapi életét."
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Autóipari fejlesztésekben működik együtt az LG és a Microsoft
  Intelligens kiszolgálórobotokat mutat be az LG
  Idei legjobb negyedévét zárta az LG
  A BTS lett az LG mobilüzletágának partnere
  Az LG a 2018-as ISE-n mutatja be a kereskedelmi kijelzőit
  Az LG és a HERE az önvezető autók jövőért
  Az LG új márkát hozott létre
  A mobiltelefon üzletág növelte az LG nyereségét

További hírek ebben a kategóriában

Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
A karácsonyi internetes vásárlás...
Csak néhány ötlet, amivel mégis ...