Hírek
22795 hír az adatbázisban
Új ügyvezető a Trenkwalder élén
Marketinginfo.hu - 2019-01-24 10:29
Karrier

G.Nagy Balázs lett a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. ügyvezetője.

A több mint másfél évtizedes menedzsment és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkező új cégvezető 2017 júliusa óta a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség elnöki tisztét is betölti. Új pozíciójában kiemelt feladatának a Trenkwalder komplex személyzeti szolgáltatói profiljának további erősítését, valamint a digitális HR megoldások széles körű alkalmazását tekinti.

G.Nagy Balázs (39) korábban közel nyolc éven át vezette a Manpower Business Solutions Kft-t, melynek során az alapoktól építette fel a csoport üzleti folyamatok kiszervezésével foglalkozó üzletágát. Ennek keretében üzemeltetett szolgáltató és adminisztrációs központokat, menedzselte munkaerő-felvételi folyamatok kihelyezését, és részt vett teljes operációk áthelyezésében Nyugat-Európából Magyarországra, illetve innen Ázsiába. A szakember ezt megelőzően, 2003 és 2008 között az Exact Software üzletfejlesztési menedzsereként főként munkafolyamat-menedzsmenttel és különböző információs folyamatok kialakításával foglalkozott.

"Nagy sikernek tartjuk, hogy G.Nagy Balázs kinevezésével kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal bíró szakember kerül magyarországi leányvállalatunk élére - jelentette ki Fehér Tamás, az osztrák Trenkwalder Csoport alelnöke. - Személye garancia arra, hogy a piaci lehetőségek további kihasználásával vezetése alatt a Trenkwalder tovább erősítheti meghatározó szerepét Magyarországon."

A Trenkwalder már ma egyike Magyarország vezető személyzeti szolgáltatóinak. 2017-ben a harmadik legnagyobb munkaerő-kölcsönző, és a negyedik legnagyobb munkaerő-közvetítő ügynökségeként tartották számon. Emellett meghatározó piaci pozíciókat épített többek között a vezetőkiválasztás, a bérszámfejtés-kiszervezés, valamint a rehabilitációs foglalkoztatási tanácsadás területén is.

"Folytatni szeretném azt az elmúlt években megkezdett munkát, amelynek során a Trenkwalder jelentős lépéseket tett a komplex személyzeti szolgáltatások irányába - hangsúlyozta G.Nagy Balázs. - Célom, hogy ügyfeleink számára a HR szolgáltatások lehető legszélesebb körét tudjuk magas színvonalon és költséghatékonyan biztosítani. Ennek érdekében nagy hangsúlyt helyezek a digitalizációra, az automatizációs lehetőségek minél szélesebb körű kihasználására, és a jövőbe mutató digitális HR megoldások bevezetésére és fejlesztésére."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megalakult a Trenkwalder vezetőkiválasztási üzletága
  Balog Lajos az új Trenkwalder üzletág élén
  Új álláskereső portál a Trenkwalder-től
  Magyar szakember lett a Trenkwalder csoport vezérigazgatója

További hírek ebben a kategóriában

Milyen eszközökkel védhetjük mag...
Vége a korlátozásoknak, újra mun...
Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...