Hírek
22025 hír az adatbázisban
Megnyitott Budapest legnagyobb cukormentes cukrászdája
Marketinginfo.hu - 2019-01-18 11:51
Egészségmarketing

Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife Cukormentes Cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét.

Hatalmas átalakításon esett a budapestiek egyik kedvenc sütizője. A Fitlife Cukormentes Cukrászda tágasabb térrel, több ülőhellyel és egészségtudatos berendezésekkel várja az édességre vágyókat 2019-ben.

Fekete Márton, a Fitlife tulajdonosa arról beszélt, az egészséges táplálkozás nagyon fontos, a jó anyagcseréhez elengedhetetlen a rendszeresen testmozgás is. Emiatt is döntöttek úgy, hogy a cukrászdában a szobabiciklivel kicsit mozgásra ösztönzik a vendégeket.

"Az újév kezdetén sokan odafigyelnek a testükre, elkezdenek mozogni és normálisan táplálkozni. Ez sokszor nehéz kihívás, de a sportolással akkor sem szabad felhagyni, ha jön egy kis hideg vagy már csökken a motiváció. Sokan rég elfelejtették, hogy milyen jó is a testnek egy kis mozgás. Így összehoztuk ezt a két dolgot: a mozgást és a tudatos nassolást" - mondta Fekete Márton.

Amíg nincs komolyabb baj, addig az emberek többsége sajnos nem veszi komolyan a táplálkozás fontosságát. A finomított fehércukor a legfőbb oka napjaink legsúlyosabb betegségeinek, de tudatossággal és az egyensúlyra való törekvéssel nagyon sokat tehetünk az egészségünkért.

"Szeretnénk elérni, hogy minél többen sütizhessenek gondtalanul az esetleges betegségük vagy étel-intoleranciájuk ellenére. Mindezt könnyedén, jó érzéssel és kényelmes környezetben. Másrészt nekünk is nagy öröm, amikor egy családi születésnapon vagy baráti összejövetelen mindenki nyugodtan ehet a tortából negatív egészségügyi következmények nélkül: cukorbetegek, glutén- és laktózérzékenyek egyaránt" - tette hozzá a tulajdonos.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Debütál a cukormentes W.K. Kellogg
  Megvannak a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntősei
  Sokan keresik a cukormentes élelmiszereket
  Cukormentes lesz a Coca-Cola Cherry
  Változik a Coca-Cola zero
  Megvannak a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntősei
  MOMOT termékdíjat kapott a Hell Energy
  25 éves a Coca-Cola light

További hírek ebben a kategóriában

Fotó: Biljarszki Dániel A SimpliCity Fesztivál
2019-07-17 12:58
A cukros üdítőitalok fogyasztása...
Ingyenes UV-szűréskampányt indít...
Kampány a tudatos gyógyszerhaszn...
Kampány a meggyfogyasztás ösztön...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...