Hírek
22492 hír az adatbázisban
A Paralimpiai Mozgalom globális partnere lett a Bridgestone
Marketinginfo.hu - 2019-01-17 11:06
CSR

A világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermék-gyártó vállalata 2024-ig támogatja a Paralimpiai Mozgalmat világszerte.

A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) és a Bridgestone Corporation (Bridgestone) a mai napon bejelentette, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermék-gyártó vállalata a szervezet hetedik globális paralimpiai partnerévé vált.

A Bridgestone, amely 2024-ig támogatja az Olimpiai Mozgalmat világszerte, a megállapodással most arra is jogosultságot szerzett, hogy ugyanebben az időszakban a Paralimpiai Mozgalmat is támogathassa.

A Paralimpiai Mozgalom legmagasabb szintű szponzoraként a Bridgestone több kategóriában, köztük gumiabroncsok szállítására, a gumiabroncs-szolgáltatások biztosítására, a kiválasztott gépjárművek abroncsainak szervizelésére, továbbá önjáró kerékpárok, földrengés elleni lengéscsillapítók, valamint különféle építési és ipari gumitermék szállításra kapott globális jogot. A Bridgestone egyúttal a 2020-as tokiói paralimpiai játékok aranyfokozatú partnere, valamint Japán, Thaiföld és az USA paralimpiai csapatainak is támogatója. A vállalat az elmúlt években több vezető nemzetközi paraatlétát támogatott, köztük nyolc Bridgestone alkalmazottat is, akik jelenleg a 2020-as tokiói paralimpiai játékokon való részvétel jogáért folytatják felkészülésüket.

A Paralimpiai Mozgalom nemzetközi támogatása összhangban van a vállalat "Kövesd az álmaid!" ("Chase Your Dream") mottójával, amelynek célja, hogy inspirálja az embereket az akadályok leküzdésére és kitartásra céljaik elérésére irányuló törekvéseikben.

"Nagy öröm számunkra, hogy a Bridgestone lett az IPC hetedik nemzetközi paralimpiai partnere. Úgy gondoljuk, hogy a vállalat "Kövesd az álmaid!" mottója tökéletes összhangban van a Paralimpiai Mozgalom és az IPC törekvéseivel. Az IPC jövőképének egy része azzal kapcsolatos, hogy a paraatléták a sportban kiváló szintet érjenek el, vagyis hogy a fogyatékkal élő emberek a parasporton keresztül válthassák valóra álmaikat a verseny minden szintjén. Reményeim szerint ezzel az együttműködéssel még több embernek tudjuk megadni a lehetőséget világszerte arra, hogy küzdjenek álmaik megvalósulásáért" - mondta Andrew Parsons, az IPC elnöke. "Ez a harmadik olyan megállapodás az új IPC-IOC egyezményt márciusi aláírása óta, amely a két szervezet együttműködéséről szól ezen a területen" - tette hozzá.

"A Bridgestone számára megtiszteltetés, hogy nemzetközi paralimpiai partnerré válhatott és így tovább támogathatja az IPC küldetését egy befogadóbb társadalom megteremtéséért a parasporton keresztül. A Bridgestone elkötelezett abban, hogy javítsa az emberek mozgásának, életének, munkájának és sporttevékenységének módjait, vállalatunk működésének alapértékei és sokoldalúsága pedig tükröződik a Paralimpiai Mozgalomban. Együtt szurkolhatunk majd a világ legfigyelemreméltóbb sportolóinak, bármilyen adottságokkal és képességekkel is rendelkezzenek, inspiráljuk az embereket arra, hogy kövessék álmaikat" - mondta Masaaki Tsuya, a Bridgestone Corporation vezérigazgatója.

Építve a gumiabroncs- és a gumitermék-gyártás területén szerzett tapasztalatára, a Paralimpiai Mozgalom támogatásának részeként, a Bridgestone Corporation fejleszti a japán paraatléták felszereléseit, köztük a művégtagok gumitalpait és a kesztyűk gumi-fogófelületeit. A Bridgestone Cycle Co., Ltd. (Bridgestone Cycle) és a Bridgestone Sports Co., Ltd. (Bridgestone Sports) cégeken keresztül a vállalat kerékpárokat, sportfelszereléseket és technikai támogatást nyújtott a parakerékpározással és a kerekesszékes tenisszel foglalkozó sportolók számára Japánban.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Adomány a Bridgestone-tól
  A defekttűrő gumiabroncs alkalmazási lehetőségei (x)
  Visszaesett az új gumiabroncsok értékesítése Európában
  A használt gumiabroncsok 85 százalékát újrahasznosítják
  Madarak és ürgék megfigyelésében segít a Bridgestone
  1,5 millió forint gyermekmosolyra a Bridgestone-tól
  Abroncsokkal népszerűsítik az adományozást
  Gumiabroncsokkal segíti a vérszállítást a Bridgestone
  A Bridgestone szponzorálja Csernoviczki Évát
  Abroncsokkal segíti a mentőmotorosokat a Bridgestone
  Cserjéből gumiabroncs

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Bridgestone Adomány a Bridgestone-tól
2020-11-06 09:15
Újabb területen mutat példát az ...
Országos kampánnyal segíti a Coc...
Segítség a járvány alatt a Coca-...
P&G: több mint 150 raklap termék...