Hírek
22795 hír az adatbázisban
Új közép-európai igazgatót nevez ki a Mars
Marketinginfo.hu - 2019-01-14 10:12
Karrier

A világ egyik vezető élelmiszergyártója, a Mars új szakembert bízott meg közép-európai vezetői csapatának irányításával.

Új pozíciójában Brian Ayling egy 540 Munkatársból álló csapatot vezet majd, amelynek élén a Mars közép-európai üzletének fejlesztéséért és stratégiai irányításért felel. "A legfontosabb célkitűzéseinkben nincs változás: továbbra is a fogyasztóink középpontba helyezéséért, a kivitelezés tökéletesítéséért és tehetségeink továbbképzéséért dolgozunk." - mondta Brian Ayling.

Brian Ayling tapasztalt vezető. 2001-ben csatlakozott a Mars dél-afrikai klaszteréhez mint marketingmenedzser. Az elmúlt 18 év során különböző pozíciókban, különböző területeken erősítette a vállalatot. 2007 és 2010 között a Fejlődő Kategóriák igazgatójaként dolgozott a Mars márkák közel-keleti portfóliójának kialakításán. Majd a Wrigley szegmens regionális marketingigazgatójává lépett elő, egy erős csapat élére, abban a régióban, amely több mint 70 piacot foglal magában Afrikától a Közel-Keletig. Ebben a munkakörben is nagyszerű üzleti eredményeket ért el. Brian szintén részt vett egy új kenyai rágógumigyár építési stratégiájának kialakításában. 2015 és 2016 között ő koordinálta a Mars egyik kulcsfontosságú projektjét a szubszaharai régióban, a különböző Mars szegmensek összevonását a Mars Multisales ernyője alá, ahol egészen mostani kinevezéséig ő vezette az egységet.

Brian most a Marsnál szerzett széleskörű tapasztalatait alkalmazza majd a közép-európai régió irányításában.

"Nagyra értékelem, hogy egy újabb lehetőséget kaptam a Marstól karrierem továbbépítésére. - mondta el Ayling, és hozzátette: "A Mars egy olyan családi vállalkozás, amelynek egyedi vállalati kultúrája révén minden Munkatárs számára lehetővé teszi, hogy különböző piacokon, kategóriákon és területeken is kipróbálhassák magukat, és ezáltal fejlődhessenek. Az a karrierút, amelyet az elmúlt években a Marsnál Stéphanie-val és még sok más kollégával együtt bejárhattunk, jól mutatja ennek a szemléletmódnak az eredményességét. Nagy örömömre szolgál, hogy lehetőségem nyílik új szakmai tapasztalatokat szerezni Közép-Európában, amely a Mars Multisales legerősebb régiója, és amely mögött egy nagyon tehetséges munkatársakból álló, nagyszerű csapat áll. "

A Mars portfóliójába olyan világszerte ismert márkák tartoznak, mint a Pedigree, Whiskas, M&M's, Snickers, Uncle Ben's és Orbit. A vállalat rendszeresen dobogós helyen végez a tekintélyes, munkahelyeket rangsoroló nemzetközi Great Place to Work versenyen.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Európa legjobb munkahelyei között a Mars
  Új vezető a Mars-nál
  A Mars marketingvezetője visszatért
  Új piaci igazgató a Mars élén
  A Mars lett Európa legjobb munkahelye
  Változás a Marsnál
  Egy generáción belül önfenntartóvá válik a Mars bokrosi gyára
  Már a Whiskas is CSR-ben erősít
  Zöld együttműködésben a Mars Magyarország
  Megújult a Mars honlapja

További hírek ebben a kategóriában

Milyen eszközökkel védhetjük mag...
Vége a korlátozásoknak, újra mun...
Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...