Hírek
21841 hír az adatbázisban
Az MVM Csoport az FTC-t támogat
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-12-27 09:55
CSR

Évi hatmillió eurónak megfelelő forinttal támogatja az MVM Csoport a Ferencvárosi Torna Clubot a következő négy évben, így új nevet kap a Népligeti Sportközpont és a Fradiváros is - tudta meg az Origo.

A portál híradása szerint az MVM és a klub stratégiai együttműködési megállapodása értelmében az energetikai vállalat logója több szakosztály mezére is felkerül.

Az együttműködés kapcsán Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, az FTC támogatása egyértelműen illeszkedik az MVM Csoport stratégiai céljai közé, mivel a vállalat egyik legfontosabb társadalmi célja a fiatal tehetségek, a jövő reménységeinek támogatása.

Az MVM-szponzoráció kiterjed az FTC kisebb és nagyobb szakosztályaira is,a vízilabdától a szinkronúszáson, ökölvíváson, kézilabdán, jégkorongon és atlétikán át a női akrobatikus tornáig. A megállapodás értelmében az együttműködés az érintett szakosztályok U14-U18-as utánpótlás, felnőtt, illetve férfi és női sportolóinak a támogatását is tartalmazza. Az Origo úgy tudja, az MVM Zrt. a támogatás fejében az FTC Népligeti Sportközpontjának névadója lesz (FTC-MVM Sportközpont), illetve a több ütemben, 2023-ig megvalósuló Fradiváros nevébe is bekerül az állami vállalat (FTC-MVM Fradiváros).

Az MVM további létesítmények névadási jogaival is élhet majd, és logója megjelenik többek közt a klub labdarúgó-, kézilabda- és jégkorongmezein, illetve a zöld-fehér férfi vízilabdacsapat úszósapkáján, fürdőnadrágján is, összesen pedig több mint 20 szakosztály versenyruházatán.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bővítette szponzori megállapodását az FTC és a Magyar Telekom
  A Penny Market az FTC labdarúgócsapatának támogatója
  Két taxiállomás az FTC stadionnál
  Telekom-FTC együttműködés az utánpótlásért
  A Főtaxi a Chelsea elleni FTC-mérkőzés főtámogatója
  Groupama Aréna lesz az FTC új stadionjának neve
  Újabb vállalati szponzor az FTC-nél
  FTC-szponzor lett a Provident

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Lidl Lidl a beteg gyermekekért
2019-06-17 10:44
Környezetvédelem témában indítot...
Jubileumi kerékpártúra az esélye...
A Provident idei jótékonysági ak...
A LEGO® Braille Kockák prot...