Hírek
21841 hír az adatbázisban
600 rászoruló családnak segít a Lidl karácsonykor
Marketinginfo.hu - 2018-12-21 12:38
CSR

#Veledteljes karácsonyi kampányának keretében, közösségi média oldalainak követőivel közösen 600 rászoruló családnak segít a Lidl Magyarország.

Az összesen 3 011 400 Ft értékű tartós élelmiszeradományt, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével 6 település hátrányos helyzetű családjai kapják meg, ezáltal könnyítve meg az ünnepi készülődést.

A karácsony nem a tökéletes menütől vagy az ajándékoktól, hanem szeretteinktől teljes, igazi mondanivalója az együtt töltött idő fontossága, hiszen csak az számít, hogy kivel töltjük az ünnepeket. E gondolatokra hívta fel a figyelmet az áruházlánc hétvégén zárult karácsonyi kezdeményezése, melynek során a Lidl arra kérte közösségi oldalainak követőit, hogy osszák meg, nekik kivel teljes a karácsony. A cél a figyelemfelhíváson túl a segítségnyújtás is volt, a vállalat hátrányos helyzetű gyermekek családjainak szerette volna szebbé varázsolni az ünnepi készülődést.

A veledteljes kampány eredményeképpen, a kezdeményezéshez csatlakozókkal közösen a Lidl Magyarország 600 családnak tud segítséget nyújtani a karácsonyi készülődéshez. A tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagokat a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttatja el a rászorulókhoz még az ünnepek előtt.

"A Lidl Magyarország számára kiemelten fontos, hogy a társadalmi célú kezdeményezésekkel segítse a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását. Még nagyobb öröm számunkra, hogy ezúttal követőinkkel, vásárlóinkkal közösen tehetjük szebbé több mint félezer család karácsonyát." - mondta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc működésének szerves része a társadalmilag felelős gondolkodás, a gyermeki jólétet kezdetektől fogva kiemelkedően fontosnak tekinti. Társadalmi felelősségvállalási programjainak kiemelt célja a hátrányos helyezetű gyermekek és azok családjainak támogatása. A
Veledteljes kampány is ezt a célkitűzést támogatta, eredményeképpen ezúttal is több száz magyar család kapott segítséget a vállalat támogatása által.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lidl a beteg gyermekekért
  Környezetvédelem témában indított edukációs kampányt a Lidl
  A speciális étrendet követőkre is figyel a Lidl
  A vásárlók öt kategóriában a Lidl-t választják
  Lidl az egészségért
  45 000 résztvevő a Lidl Egészségnapokon
  Lidl kampánya a hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáért
  Fajátékok a Lidl-től karácsonyra
  A Lidl a műanyaghulladék visszaszorításáért
  Eltűnik a felesleges műanyag a Lidl saját márkás termékeiről
  Őrangyalok Ligája a Lidl támogatásával
  1 millió forinttal segítette a Budaörsi Állatmenhelyet a Lidl

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Lidl Lidl a beteg gyermekekért
2019-06-17 10:44
Környezetvédelem témában indítot...
Jubileumi kerékpártúra az esélye...
A Provident idei jótékonysági ak...
A LEGO® Braille Kockák prot...