Hírek
22795 hír az adatbázisban
Új vezetőt igazolt a Comnica
Marketinginfo.hu - 2018-12-14 10:14
Karrier

Kocsis Gábor a cég kereskedelmi és üzletfejlesztési tevékenységéért felel majd.

Új kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatót nevezett ki a Comnica: a cég értékesítési és ügyfélkapcsolati csapatát 2018. novemberétől Kocsis Gábor irányítja, aki a VCC Live-tól érkezett a contact center és telekommunikációs szolgáltatásokat fejlesztő vállalathoz. A szakember kiemelt feladata az új piaci lehetőségek feltárása, a hazai KKV szegmensre szabott termékportfolió kidolgozása és a vállalat nemzetközi terjeszkedésének támogatása lesz.

Az új igazgató a MOL telekommunikációs rendszerfejlesztőjeként kezdte karrierjét, később olyan vállalatoknál töltött be üzletfejlesztési, kereskedelmi és marketingvezetői pozíciókat, mint a PanTel, Euroweb, GTS Hungary, Seawing és az Invitel. Mielőtt a Comnicahoz érkezett volna, közel 4 évig dolgozott a VCC Live értékesítési és üzletfejlesztési partnereként.

Gábor gépész-informatikus, mérnök és közgazdász végzettséggel rendelkezik. Szabadidejében túrázik, hegyet mászik és búvárkodik. Két gyermeke van, családjával Törökbálinton él.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      

További hírek ebben a kategóriában

Milyen eszközökkel védhetjük mag...
Vége a korlátozásoknak, újra mun...
Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...