Hírek
22246 hír az adatbázisban
Továbbra is a magyar vízilabda mögött áll Vodafone
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-12-12 14:33
CSR

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) újabb egy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Vodafone Magyarországgal.

Beck György, a távközlési cég elnöke a budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, a hosszan felépített kapcsolat erejét jól mutatja, hogy sorozatban tizenharmadszor kötöttek szerződést az MVLSZ-szel, miközben ezalatt a Vodafone-logó többek között eltűnt a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton mögül vagy a Manchester United labdarúgócsapatának mezéről.

Vári Attila, az MVLSZ elnöke kiemelte Beck György szerepét, aki 1995 óta segíti a hazai vízilabdát. Hozzátette, a Vodafone-nak köszönhetően nyugodt háttérrel dolgozhat a szövetség, amit a felnőtt csapatok jó eredményeivel tudnak meghálálni. "Szeretnénk a továbbiakban is legjobb tudásunk szerint meghálálni ezt az együttműködést" - fogalmazott Vári Attila.

A válogatottakat Bíró Attila, a női együttes szövetségi kapitánya képviselte. A tavalyi hazai világbajnokság után újjáalakult női válogatottról szólva azt mondta, viszontagságos éven vannak túl. "Még az út elején járunk, de jövőre ez már nem lehet kifogás", megvan az a 17-18 játékos, aki a tokiói olimpiáig a csapat gerincét alkothatja - nyilatkozta.

Miután a két vezető aláírta a megállapodást - amelynek anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra -, Beck György átadta a 2007, azaz az első Vodafone-os szerződés óta napjainkig tartó időszak legeredményesebb válogatott játékosának járó elismeréseket Varga Dénesnek és Keszthelyi Ritának.

A Duna Arénában rendezett sajtótájékoztató után indult el Fábián Sára, a Vodafone Magyarország Alapítvány "digitális kórházi angyala" egy vízilabdázókból álló "meglepetéscsapattal" - Manhercz Krisztiánnal, Vámos Mártonnal, Gangl Edinával és Szűcs Gabriellával -, hogy a Mikulás-nap alkalmából megajándékozták a Bethesda Gyermekkórház betegeit.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Magyar Vízilabda Szövetség a társadalmi felelősségvállalás jegyében
  Miskolc már 10 éve a Vodafone második otthona
  Vodafone logó nőnapra
  Vodafone IoT technológia segít Afrikában
  Vodafone különdíj az innovációs versenyen
  A Vodafone és az ESL nemzetközi e-sport partnerséget kötött
  Vodafone IoT bringák Szingapúrban
  Adományforintokat ért a bringázás

További hírek ebben a kategóriában

Akcelerációs program a Tungsramt...
40 millió forintnyi támogatásról...
Tizenháromezer gyermek kapott aj...
A Hankook legújabb jótékonysági ...