Hírek
22795 hír az adatbázisban
Új ügyvezetők irányítják a dm-et
Marketinginfo.hu - 2018-12-12 12:13
Karrier

Wolfgang Strasser nyugdíjba vonulása után 2018. októbertől Csoknyainé Horváth Gertrud és Görgey András ügyvezetők egyengetik a dm útját a kiskereskedelmi piacon.

A dm idén ünnepeli 25 éves jubileumát, két évtized alatt a vállalat Magyarország piacvezető drogériájává vált, a termékek és a szolgáltatások fejlesztése folyamatos.
Minden vállalat életében fontos mérföldkőnek számítanak a nagy horderejű szervezeti változások, a dm-nél hosszú előkészítő munka és egy bizalmon alapuló folyamat eredményeképpen az utódlást maguk a cégvezetők alakították ki.

Csoknyainé Horváth Gertrud HR és beszerzési cégvezetőt és Görgey András expanziós cégvezetőt 2016-ban nevezték ki a vállalat ügyvezetői székébe. A két vezető az elmúlt két évben közösen irányította a vállalatot Wolfgang Strasser-rel.

Wolfgang Strasser nyugdíjba vonulása után 2018 októberétől a két új ügyvezető a cégvezetőkkel szoros együttműködésben vezeti tovább a vállalatot. Mindkét új ügyvezető felelős lesz a jövőben is a cégvezetői területeiért és a hozzá tartozó értékesítési területért.

Csoknyainé Horváth Gertrud 1998 óta dolgozik a dm-nél, értékesítési területi vezetőként és szortiment menedzserként erősítette a vállalatot, 2011-től cégvezető, házas, egy kislánya van.

Görgey András 1998-ban kezdett a dm-nél értékesítési területi vezetőként, majd szortiment menedzserként folytatta pályafutását, 2008 óta tagja a cégvezetésnek, házas, egy fia van.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Két kategóriában lett befutó a dm
  Forgalomnövekedést ért el a dm
  Civileknek adott át támogatást a dm
  Új exkluzív dm márka Lukas Podolskival
  Megbízható munkaadó díjat nyert a dm
  A dm 10 százalékos növekedéssel zárta az első félévet
  A dm varázslatos világba invitálta a szépség nagyköveteit
  A dm elindította az online értékesítést
  Környezetbarát táskák használatára buzdít a dm

További hírek ebben a kategóriában

Milyen eszközökkel védhetjük mag...
Vége a korlátozásoknak, újra mun...
Női elnök a Joint Venture Szövet...
“Home office” vagy t...