Hírek
22818 hír az adatbázisban
Zewa inspirálta ruhaköltemények a Marie Claire Fashion Daysen
Marketinginfo.hu - 2018-12-07 17:07
Márkák

A Zewa legújabb papír zsebkendői a 10. Marie Claire Fashion Week kifutóján is bizonyítottak. A 11 ruhakölteményből álló kollekció Bráz Noémi tervezőmunkája által kelt életre és kápráztatta el a show közönségét.


"Imádtam ezeken a darabokon dolgozni, mert a feladat rákényszerített arra, hogy a kereteken túl kezdjek el gondolkodni. A ruhák elkészítése során alaposan próbára tettem a Zewa mosógépbiztos papír zsebkendőit. Erősen pigmentált vízfestékkel színeztem, áztattam át több ezer darabot, de azok mégis megtartották eredeti struktúrájukat, nem rojtosodtak, vagy foszlottak szét, hanem visszaszáradtak a saját erősségükre" - összegezte saját tapasztalatait Bráz Noémi, a Zewa-kollekció ruhatervezője.

A Zewa mosógépbiztos papír zsebkendőivel mostantól örökre búcsút inthetünk az efféle mosási baleseteknek.

"A Zewánál kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos megújulásra annak érdekében, hogy termékeink a lehető legjobban megkönnyítsék vásárlóink mindennapjait. Legutóbbi termékfejlesztésünket egy teljesen hétköznapi, a legnagyobb odafigyelés mellett is rendszeresen előforduló probléma inspirálta. Mostantól a kedvenc Zewa papír zsebkendőink az innovatív technológiának köszönhetően mosógépbiztosak, a dobból egyben kerülnek elő, így többé nem kell a mindent beterítő foszlányokkal megküzdenünk" - foglalta össze a megújult termékcsalád előnyeit Forgách Réka, a Zewa brand menedzsere.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A téli munkaruhák és kiegészítők fontossága (x)
  A Zewa legújabb trendi dizájnja
  Budapest Central European Fashion Week a Várkert Bazárban
  A Zewa Designer Pályázat tervei
  Egészségtudatosság a magyar családok körében

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...
Márkás gyermekruhák vásárlásával...
Egy kés, ami mindig kéznél van (...