Hírek
21829 hír az adatbázisban
Az Év Indirekt Beszállítója Díj 2018
Marketinginfo.hu - 2018-12-07 13:16
PR

Az E.ON 9 partnere kapott díjat az energiavállalat Indirekt Beszállítói Napján.

Az energiaszolgáltató az idén tizedik alkalommal díjazta azokat a partnereit, akik kiemelkedő teljesítményükkel, magas színvonalon nyújtott szolgáltatásukkal hozzájárultak az E.ON magyarországi sikeres működéséhez.

Az E.ON csak hazánkban összesen több mint 3.700 beszállító partnerrel dolgozik együtt. Közülük az ún. indirekt beszállítók olyan területeket támogatnak, mint például a számlázás, a munkavédelem, a gépjárműflotta rendelkezésre állása, tehát minden olyan funkciót, ami nem közvetlenül az áramhálózattal kapcsolatos.

Míg tavasszal a direkt, tehát az áramhálózathoz közvetlenül kapcsolódó beszállítói partnereit, november közepén az indirekt beszállítóit várta partnernapjára a cég. Az előadások, illetve kerekasztal-beszélgetések célja az együtt gondolkodás volt, hogy megtalálják, illetve fejlesszék azokat a módszereket, amelyekkel fenntartható módon és magas színvonalon elégíthetők ki az E.ON ügyfeleinek elvárásai.

"Beszállítói partnereink nélkül nem működhetne áram- és gázszolgáltatásunk, hiszen számlanyomtatás nélkül nem érkezne hozzánk bevétel, munkavédelmi eszközök nélkül nem tudnánk ellátni feladatainkat, autók nélkül nem érnénk el ügyfeleinkhez, nem tudnánk megközelíteni a hálózati infrastruktúrát, legyen szó a magasban való munkavégzésről, vagy akár nehéz terepekről, de IT rendszerek nélkül sem tudnánk működni a 21. században" - mondta a rendezvény kapcsán Karácsonyi Edina, az E.ON Hungária vállalatcsoport beszerzési vezetője.

A partnernapon a beszállítók képet kaphattak arról is, hogy mit jelent az E.ON számára a fenntartható fejlődés, milyen előremutató projekten dolgozik a vállalat, melyek a legfontosabb üzleti célok. Arról is megkérdezték partnereiket, hogy ők hogyan látják az E.ON-t, mint megrendelőt, hol látnak fejlődési lehetőséget a beszerzési, megrendelési, teljesítésigazolási és számlafizetési folyamatokban.

"Az E.ON, mint megrendelő partner stratégiai beszállítói kapcsolatok kialakítására törekszik. Célunk, hogy szállítóinkat folyamatosan fejlesszük. Olyan megbízható szállítói bázissal rendelkezzünk, akikkel közösen, hosszútávon tudjuk biztosítani üzleti céljaink megvalósulását. Örülök, hogy ezúttal is nyílt és konstruktív párbeszéd segítette ennek megvalósulását" - tette hozzá Karácsonyi Edina.

Az "Év Indirekt Beszállítója Díj 2018." nyertesei:
 
  • K&S Service Kft.
  • Safedrive Kft.
  • Bo Event Kft.
  • Business Lease Kft.
  • Multi Alarm Zrt.
  • Ferrosped Kft.
  • SH Média Kft.
  • Pirehab Nonprofit Kft.
  • Attrecto Zrt.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Együtt világít az E.ON és a Tungsram
  Óvodások évkezdését is támogatja idén az E.ON
  A PTE és az E.ON stratégiai partnersége újabb területtel bővült
  Szövetséget kötött az E.ON, a H&M, a Scania és a Siemens
  Hiányzó betűkkel hív véradásra mindenkit az E.ON
  Debütált az E.ON új nemzetközi reklámfilmje
  Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója
  Megvannak az E.ON Energy Globe díj díjazottjai

További hírek ebben a kategóriában

Díjazták a legjobb konferencia é...
Dubicz borok a Sziget-fesztiválo...
Magyar sikerek a londoni Decante...
A S.Pellegrino Young Chef közép-...