Hírek
22778 hír az adatbázisban
Az éttermek üresjáratait tölti fel az új magyar applikáció
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2018-12-05 15:48
Mobilmarketing

A DiningHour egy repülőjegyfoglaláshoz hasonló rendszerben, az éttermek csúcsidőszakán kívülre kínál olcsóbb ételeket.

Miközben a szállodák és a légitársaságok világszerte átlagosan 70% feletti kihasználtsággal működnek, az éttermek esetében ez mindössze 35%. A bizonyos idősávokban előforduló sok üres asztal nagyban megnöveli a cégek költségeit, ezért ételeiket is drágábban kell adniuk. A DiningHour célja, hogy csúcsidőszakon kívülre szervezzen vendégeket az éttermeknek, így növelve az asztalok kihasználtságát és egyben csökkentve az ételek árát a felhasználók számára. Könnyen lehet találni kedvezményes időpontokat ebéd és vacsoraidőben is, gyakorlatilag reggeltől késő estig vannak választható időpontok félórás bontásokban.

A most indult DiningHour applikációban a felhasználók jelenleg 70 minőségi budapesti étterem szabad időpontjai közül válogathatnak. A vendéglátóhelyek között már most számos kategória fellelhető a nemzetközi konyha remekeitől, a magyaros éttermeken, cukrászdákon és vegán éttermeken át egészen a Michelin-csillagos éttermekig. A fejlesztők arra számítanak, hogy egy éven belül több száz hely közül választhatnak a felhasználók, és nem csak Budapesten, hanem idővel Magyarországon és a világ más országaiban is.

"Ez a fajta költségoptimalizálási koncepció eddig ismeretlen volt a vendéglátásban, de szerencsére nagyon jó volt a fogadtatás az éttermek és a vendégek részéről is. Az akár 50 százalékos kedvezménnyel szeretnénk minél több ember számára lehetővé tenni akár a mindennapos étterembe járás élményét valamint, hogy egyre többen kipróbálhassák a felsőbb kategóriás éttermek gasztronómiai különlegességeit" - mondta Karaszi Csaba, a DiningHour egyik társalapítója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mennyit szántunk 2019-ben a legnépszerűbb éttermekre?
  Betiltanák a gyorséttermek reklámozását Oroszországban
  Netpincér: közös marketing aktivitás az éttermekkel
  Éttermek: többet költenek a vendégek, ha az asztalon tablet is van
  Vizuális ételrendelő gyűjtőportál indult
  Az idősebbek tartják életben az éttermeket
  Kevesebbet költünk éttermekre
  Oroszország mágnesként vonzza az amerikai gyorséttermeket
  Éttermeket nyit a MOL

További hírek ebben a kategóriában

Jelentősen nőtt a mobilapplikáci...
A SHARE NOW Münchenben
Elindult a fővárosi közlekedési ...
Megjelent a Végtagmentő applikác...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...