Hírek
21941 hír az adatbázisban
Új vezetők a Dachser Hungary élén
Marketinginfo.hu - 2018-12-04 12:58
Karrier

A magyar Liegl&Dachser logisztikai szolgáltató ismét új vezetőket üdvözöl csapatában, hiszen az elmúlt hónapokban két fontos pozícióra is új kollégákat neveztek ki.

A pilisvörösvári Dachser telephely új vezetője mellett a raktározási ágazat élén is új kollégát köszöntött idén a logisztikai és szállítmányozási vállalat.

Szabó Péter, a Liegl&Dachser pilisvörösvári telephelyének új vezetője több mint 18 éve dolgozik a logisztikai szektorban. Széles körű szakmai tapasztalatait - különös tekintettel a contract logistics üzletágra - a Kühne + Nagel-nél, a DHL-nél, valamint a CEVA Logistics-nál szerezte.

Munkája során a Liegl&Dachser European Logistics üzletágának fejlesztését felügyeli majd.
Szabó Péter kiválóan ismeri a vállalatot, minden szükséges szakértelem rendelkezésére áll, hogy a cég magyarországi fejlesztéséhez hozzájáruljon. "A Liegl&Dachser Kft. sikere kirendeltségeinek vállalkozószellemén alapul Magyarországon" - vallja Péter. Személyes küldetésének tartja a vállalatnál, hogy a Dachser intelligens logisztikai megoldásainak irányításával minél magasabb szintű partnerkiszolgálást valósítson meg a magyarországi piac számára.

Halmschláger Gergely, a European Logistics üzletág raktározásért felelős új operatív vezetője számára a DACHSER volt az első munkahely, 2008-ban kezdett logisztikai ügyintézőként. 2013-tól CHEP projektvezetőként tevékenykedett egészen 2016-ig, amikor - akkori pozíciója mellett - a Logisztika operáció vezetését is átvette. Ez évtől a European Logistics üzletág logisztikai vezetője Pilisvörösváron - a logisztikai raktár és a CHEP raktár operatív vezetője. Hosszú távú célja a folyamatos, fenntartható operáció biztosítása egy biztonságos, egészséges munkakörnyezetben, továbbá minél magasabb szintű és minőségű szolgáltatások nyújtása mind a meglévő, mind a jövőbeni partnerek számára.

Új pozíciójáról és a kihívásokról így beszél: "Először úgy éreztem, az új pozíció némileg kívül esik a komfortzónámon, ám a logisztikai csapat nem volt ismeretlen számomra, hiszen sokat dolgoztunk már együtt korábban. Úgy is mondhatjuk, közülük és az ő segítségükkel nőttem fel a feladathoz az évek során. A közös hang megtalálása után időről-időre egyre magabiztosabbá válok. Remélem, ez a jövőben is folytatódik."

Gergely szabadidejében horgászik és futballozik, a Pilisvörösvári UFC felnőtt csapatát erősíti.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új ügyvezető igazgató LIEGL&DACHSER -nél
  Új vezető a magyarországi Liegl&Dachser csapatában

További hírek ebben a kategóriában

Új elnök-vezérigazgató az Allian...
Makai Szabolcs a Talentis Agro H...
Új vezérigazgató a Calvin Klein-...
Mit várnak el a munkaadók a diák...