Hírek
23448 hír az adatbázisban
Az Év GastroDesign Kávézója
Marketinginfo.hu - 2018-11-29 10:48
Design

A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest három kategóriában is elismerést szerzett az idei Gastro&Hotel Design Award versenyen.

A hotel Zsolnay Kávéháza nyerte a PPH Media idei rangos Gastro&Hotel Design elismerését: az ÉV GASTRODESIGN KÁVÉZÓJA díjat, a Tradíció és a Megújulás jegyében. A szálloda 105 éves történelmét jelképező Haranghy kupola az év hoteldesign kiegészítőjeként kapott döntős elismerést.

Emellett az összesen több mint 80 pályázat között végül két 5 csillagos hotel mellett a döntőbe jutott a szálloda Executive lakoszálya is. A Radisson BluPrint design koncepciója alapján elkészült Executive lakosztály, mint ahogyan a Zsolnay Kávéház is, Nathalie Rottenburg madridi belsőépítész munkája.

A tradíció és megújulás egysége lenyűgözte a nemzetközi zsűrit.

A szálloda nagy része és a teljes Zsolnay Kávéház megújult idén tavasszal. A szálloda 105 éves történelmi hagyományai és az épület adottságai a zsűri véleménye alapján harmonikus egységet alkotnak az új belső terekkel. A Zsolnay Kávéház Teréz körúti bejáratánál helyet kapott emblematikus Haranghy kupola és a Lakosztályok otthonos és nagypolgári eleganciát tükröző enteriőrje is erről tanúskodik.

A Nathalie Rottenburg által tervezett közösségi terek több különlegességet is tartogattak a zsűri számára: kényelmes kávéházi fotelek, kandalló, találkozásoknak helyet adó elegáns környezet és az újonnan megálmodott hosszú, nyitott bárpult egységes teret alkot megőrizve a kávéház otthonos légkörét. Nagy hangsúlyt fektettek a bútorok kiválasztására, és a harmonizáló színvilágot a gondosan kiválasztott fotelek változatossága, a különböző hangulatokat kínáló asztalok együttese színesíti.

A Radisson brand által kifejlesztett BluPrint design előírásai ergonomikus bútorokkal, antiallergén padlóburkolattal, a prezentációk TV képernyőre történő kivetítését is lehetővé tevő szobai multi-technológiával, fürdőszobai médiahangszórókkal, kiváló alvásminőséget garantáló matraccal és ágyneműgarnitúrával, exkluzív Nespresso kínálattal, antiallergén fürdőszobai bekészítésekkel a szobák multifunkcionális használatát és a vendégek kényelmét tartja szem előtt. Az Executive lakosztály szofisztikált eleganciája, és a panoráma igazán maradandó élményt garantál.

A Danubius Hotels Group szállodái közül szintén díjjal gazdagodott a Hilton Budapest, amelynek megújult saroklakosztályát ismerték el "Az év HotelDesign lakosztálya" címmel. A Danubius Hotel Helia Yellow Bistro & Barja "Az év Gastrodesign bárja/pub-ja" kategória döntőjébe jutott, az itt megújult lobby pedig "Az év HotelDesign lobbyja" kategória legjobbjai közé került.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Aranydíjat kapott a Danubius egész estés szakmai élményprogramja
  Átadták a Gastro Design Award díjakat
  Bővít a Buda E&G szórakoztató központ

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...