Hírek
21860 hír az adatbázisban
Szegeden és Hódmezővásárhelyen is a Tesco lett az év SuperStore boltja
Marketinginfo.hu - 2018-11-28 09:03
Kereskedelem

A szegedi Tesco Extra áruház a SuperStore 2018 szakmai verseny díjkiosztóján a "Bevásárlóközpont" kategória győztese lett, a hódmezővásárhelyi Tesco áruház pedig a közönségdíjat vihette haza.

A versenyen olyan mintaértékű boltokat díjaztak, ahol a külső és belső bolti megjelenés, az üzlet kialakítása, a termékek kihelyezése, a választék, a dolgozók és a kiszolgálás is a legtökéletesebben harmonizál a vásárlók igényeivel.

A Trade Magazin idén is 14 kategóriában hirdette meg az év SuperStore boltja versenyét Magyarországon. A zsűri az összhatás, a koncepció és megvalósítás összhangja, illetve az eredetiség és kreativitás szerint döntött az ország legjobb boltjairól. A Tesco számára fontos, hogy ne csak kiváló minőségű termékeket kínáljon, hanem a vásárlói igényeket szem előtt tartva alakítsa ki áruházait, a bevásárlást kellemesebbé és hatékonyabbá tegye, kollégái számára pedig olyan munkakörnyezetet biztosítson, ahol szívesen dolgoznak, és így a vásárlók is elégedettebben távozhatnak.

Szentkirály József, a szegedi Tesco Extra áruházvezetője kiemelte: "Arra összpontosítottunk, hogy országnak-világnak megmutathassuk, mennyi innováció várja vásárlóinkat, ha hozzánk betérnek. A Scan & Shop, a Tesco Online Bevásárlás és az önkiszolgáló kassza mind olyan lehetőség, amelyek még könnyebbé és hatékonyabbá teszik a bevásárlást. Köszönjük a szakmai zsűrinek, hogy díjazta előfeszítéseinket, és mi lehettünk a "Bevásárlóközpont" kategória győztesei. A jövőben is mindent megteszünk azért, hogy nagyszerű élmény legyen a bevásárlás a 20 éves szegedi Tesco Extrában. Hálás vagyok a csapatomnak, hogy ők is ugyanígy gondolják."

Lévai Norbert, a közönségdíjas hódmezővásárhelyi Tesco áruházvezetője elmondta: "Hódmezővásárhelyen egymás mellett élünk vásárlóinkkal, a legtöbben minden nap betérnek hozzánk, jól ismerjük egymást. Büszkék vagyunk rá, hogy mi kaptuk a legtöbb szavazatot a számunkra legfontosabbaktól, a vevőinktől. Kollégáimmal egy ilyen elismerés után még nagyobb lelkesedéssel várjuk régi és új vásárlóinkat, hiszen méltók szeretnének maradni a megtisztelő címhez. Köszönöm minden munkatársamnak azt a kis pluszt, amit vásárlóinknak nyújtanak és ami hozzásegített minket a sikerhez."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Tesco ismét támogatja a helyi közösségeket
  Új szolgáltató központot hoz létre a Tesco
  A Tesco 30 dolgozójának mondott fel Budaörsön
  A Tesco kivonja a nem újrahasznosítható csomagolásokat
  Nem zárnak be a Tesco boltokat
  MediaMarkt-e lesz a Tesco?
  A Tesco 43 millió adag élelmiszert mentett az elmúlt években
  A Tesco üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten
  A Tesco álláslehetőségekkel települt ki a BabaMama Expóra
  Szépséghibás gyümölcsöt és zöldséget értékesít a Tesco
  Ismét a MAF segíti a Tesco pályázati program lebonyolításában
  A Tesco-nál már hagyománnyá vált az aukciós eladás
  Idén eddig 46.500 órát fordított munkatársai képzésére a Tesco
  Jól teljesített a Tesco
  Szolnoki Tesco szupermarket lett az Év Boltja
  Változatlanul a Tesco áll a magyarországi kereskedelmi toplista élén
  Grand Prix-t nyert a Tesco

További hírek ebben a kategóriában

A családok tavaly közel 20 ezer ...
Az Év Boltja díjat nyert a Lidl ...
A Decathlon és a Lumenet az Év I...
Újabb fesztiválon nyit ideiglene...