Hírek
22520 hír az adatbázisban
Fajátékok a Lidl-től karácsonyra
Marketinginfo.hu - 2018-11-23 11:47
Kereskedelem

A Lidl felelős vállalatként évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a karácsonyfa alá hosszú élettartammal és fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készült játékokat kínáljon vásárlóinak.

Az FSC és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező fából készült játékok többek között a gyerekek finom motorikus készségek és a logikus gondolkodás fejlesztéséhez járulnak hozzá. Az áruházlánc még szélesebb fából készült termékkínálatot vonultat fel, így például járművek, konyhai kiegészítők, motorikus játékok várják a vásárlókat a Lidl-től már megszokott kedvező árakon.

A karácsony közkedvelt szokásokon és hagyományokon nyugszik, ezt példázzák a klasszikus fából készült játékok is. A fából készült játékok mérettől függetlenül kitűnő ajándékok, hiszen ezek felelnek meg leginkább a gyermekek igényeinek. A Lidl kínálatában idén karácsonykor olyan fajátékokat találhatnak a vásárlók, melyek fenntartható és felelős erdőgazdálkodásból származnak, robusztusak, támogatják a gyermekek érzékszerveinek fejlődését, és leginkább megfelelnek a gyermekek fejlődési ütemének fejlesztéséhez. A játékok ezen felül a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek: kizárólag ártalmatlan és szennyezőanyag-mentes anyagokból készülnek. A játékok fő alkotóeleme az FSC tanúsítvánnyal rendelkező fa, mely minősítés garantálja, hogy az adott termék olyan erdőgazdaságból származik, ahol a kitermelés és az erdő újratelepítése során figyelembe veszik a biodiverzitást és az ökológiai egyensúly fenntartását. A színes fajátékok csak oldószermentes és vízalapú festékekkel készültek, így a szülők is megnyugodhatnak, ha a kisgyermekek néha szájukba veszik a játékokat.

TÜV Rheinland-tanúsítvány

Akár vasút, akár babaház vagy játékkonyha - hosszú élettartamuknak köszönhetően a fajátékok több generáción keresztül gyönyörű emlékekről és csillogó gyermeki tekintetekről gondoskodnak karácsonykor. A Lidl karácsonyi kínálatában megtalálható fából készült játékai a TÜV Rheinland biztonsági tesztelés által ellenőrzött, a megfelelő TÜV Rheinland GS logóval vagy tanúsítvánnyal ellátott bevizsgált játékok. Ezenkívül a fából készült játékokat fair trade kereskedelmi feltételek mellett gyártják: az amfori BSCI globálisan elismert kezdeményezés, amely vállalja, hogy szállítási lánca mentén elősegíti a munkakörülmények javítását, és olyan szervezeti felépítések kialakítását, amelyek a termelés során a szociális normák betartását szolgálják.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Vágódeszka késsel, egy igazi különlegesség (x)
  Áramütés veszélye miatt kávéfőzőt hív vissza a Lidl
  Környezetvédelem témában indított edukációs kampányt a Lidl
  Olyan lurkó nincs, aki nem szeret valamilyen játékfigurát
  A speciális étrendet követőkre is figyel a Lidl
  A vásárlók öt kategóriában a Lidl-t választják
  600 rászoruló családnak segít a Lidl karácsonykor
  Idén többet költenek játékokra a szülők
  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra
  Rekordbevételt várnak decemberben a kiskereskedelemben
  Lidl kampánya a hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáért
  Sikeres három évet zárt a Lidl Beszállítói Akadémia
  Megjelent a LIDL negyedik szakácskönyve
  Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Lidl
  5000 napja nyitott ki először a Lidl Magyarországon
  A Lidl a műanyaghulladék visszaszorításáért
  Ismét Superbrands-díjas a Lidl
  Újabb három díjat nyert idén a Lidl
  Eltűnik a felesleges műanyag a Lidl saját márkás termékeiről
  A vásárlók négy kategóriában is a Lidl-t választják

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hatott a vírus az interne...
Szalmonella miatt visszahívja to...
Komoly válságban a svájci óragyá...
Visszaesett a Skoda autók eladás...