Hírek
22818 hír az adatbázisban
A Kia zsolnai üzemében új modell gyártását kezdték el
MTI + Marketinginfo.hu - 2018-11-22 13:29
Márkák

A Kia európai üzemében, a szlovákiai Zsolnán megkezdték egy új modell, a ProCeed kombikupé sorozatgyártását - tájékoztatta az MTI-t a Kia Motors Hungary Kft.

Az új modell hivatalos nemzetközi bemutatóját az idei Párizsi Autószalonon tartotta dél-koreai gyártó, forgalmazása 2019 első negyedévében indul, kizárólag az európai piacokon.

Az új ProCeed gyártását egy év alatt készítették elő a zsolnai üzemben, ahol már a Ceed ötajtós és Sportswagon (kombi) változata is készül a Sportage mellett.

Az új modellek gyártásba vitelével egyidőben új, szelektív redukciós kipufogógáz-tisztító technológiákat is felvettek a programba, így valamennyi erőforrás teljesíti a szigorú Euro 6d TEMP emissziós norma előírásait - ismertetik a közleményben Dae Sik Kimet, a Kia Motors Slovakia elnökét idézve.

Az új modell a zsolnai gyártású háromajtós ProCeed sorozat harmadik generációja, amelynek elődeiből összesen több mint 190 000 készült a szlovákiai gépsorokon. A ProCeed kombikupé nemcsak európai gyártású, hanem itt is tervezték és fejlesztették, kifejezetten a helyi igények alapján - emelték ki a közleményben.

A Kia Motors Slovakia 2018-ban mintegy kétszázmillió euró értékben invesztált a zsolnai gyár fejlesztésébe.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jól teljesített a Kia
  A Kia folyamatosan erősödik Európa piacán
  Erős évre számít a Kia az idén a magyar piacon 
  Visszaesett tavaly a Kia gyártása
  Stratégiai megállapodás a Kia Motors és a Total között
  Gyártási rekordot döntött a Kia Szlovákiában
  Rekordévet zár a Kia

További hírek ebben a kategóriában

c Orosz kólagyártó
2022-08-03 09:31
Hatalmas érdeklődés a sneaker pi...
Hogyan válasszunk a gyereknek sp...
Márkás gyermekruhák vásárlásával...
Egy kés, ami mindig kéznél van (...