Hírek
22246 hír az adatbázisban
Auchan futás az SOS Gyermekfalvak lakóiért
Marketinginfo.hu - 2018-11-21 09:29
Egészségmarketing

Világméretű szolidaritási megmozdulásban vett részt az Auchan Retail Magyarország 900 dolgozója.

A közelmúltban zárult, 11 napos "AuchanRun a fiatalokért" elnevezésű program keretében 14 országban futottak, túráztak vagy gyalogoltak az Auchan munkatársai azért, hogy a gyerekek és fiatalok egészséges táplálkozását segítő programot támogassanak. A magyar csapat 15 ezer kilométert futott, és több mint 700 ezer forintot gyűjtött az SOS Gyermekfalvak javára.

Az Auchan hazai csapata 15 ezer kilométeres vállalását több mint 30 kilométerrel megtoldva a 9. helyen végzett az országok között és több mint 700 ezer forintot gyűjtött jótékony célra. Az összeget az Auchan az Ifjúságért Alapítvány az SOS Gyermekfalvak javára ajánlotta fel, amely fiatalok egészségmegőrzését, egészséges étkezését segítő projekteket finanszíroz majd belőle.

Az áruházlánc magyarországi telephelyei közötti versenyt a budaörsi központ nyerte, 2. helyen végeztek az óbudai Auchan, 3. és 4. helyen holtversenyben a csepeli és maglódi áruházak munkatársai.

Az "AuchanRun a fiatalokért" sportkihívás során 11 nap alatt a Föld és a Hold közötti legnagyobb távolságnak megfelelő 409 ezer kilométert futottak, túráztak vagy gyalogoltak az Auchan dolgozói világszerte.



NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Futás asztmával? Lehetséges!
  Átadták az Auchan támogatásával kialakított speciális szenzoros játszóteret
  Rajzpályázatot hirdet kisiskolások számára az Auchan
  Okoslakással jutalmazta vásárlói hűségét az Auchan

További hírek ebben a kategóriában

Megjelent az egészséges női mell...
Rendkívüli lehetőségeket rejt ma...
A túlsúly és a mozgáshiányos éle...
Kevesebb hús, több zöldség (x)