Hírek
22112 hír az adatbázisban
Együtt világít az E.ON és a Tungsram
Marketinginfo.hu - 2018-11-16 13:22
CSR

Az egyik legrégibb, jól ismert magyar márkával, a Tungsrammal együttműködésben kínál az E.ON korszerű és fenntartható, okos technológián alapuló közvilágítási megoldásokat.

A két cég három évre szóló megállapodása szerint a párezres falvaktól a nagyvárosokig bármely település önkormányzata élvezheti a jövőben a közösen megvalósított, modern közvilágítás előnyeit. Az együttműködés keretében olyan településre szabott fényszolgáltatást kínálnak majd, amely az alkalmazott innovatív megoldásoknak köszönhetően sikerrel ötvözi a költséghatékonyságot a településen élők megnövekedett komfortérzetével.

Az évszázados tapasztalatokkal rendelkező, ismét önálló "magyar multi", a Tungsram és az E.ON Hungária közösen megvalósított projektjeinek célja, hogy Magyarországon - a települések lakosságszámától függetlenül - olyan közvilágítás-technológiai megoldásokat alkalmazzanak, amelyek nem csupán energiatakarékosak, költséghatékonyak, hanem a településen lakók és az önkormányzatok igényeinek is megfeleljenek. Lényege, hogy az E.ON "okos város" (Smart City) koncepciójának mentén az adott településhez igazítják a világítástechnikát. Ehhez előbb méréseket végez az energiacég, majd a település igényeihez alkalmazkodva az együttműködő két vállalat tervezi meg a mérhető, szabványoknak megfelelő fényszolgáltatást. Így a végeredmény innovatív, a lakók életkörülményeit javító, ugyanakkor energiahatékony világítás lesz.

"A már jól működő Smart City koncepciónk most új lendületet kap a Tungsrammal történő együttműködéssel. Örülünk, hogy egy ilyen nagy múltú magyar cég lett a partnerünk ebben. Megállapodásunk ráadásul nem áll meg ezen a ponton: tapasztalatainkat, tudásunkat szakmai fórumokon és diákokoknak is bemutatjuk, ezzel is megosztva a jövőbe mutató ügyfélmegoldásainkat" - mondta Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária igazgatósági tagja.

"Büszkék vagyunk arra, hogy az E.ON-nal közösen a legmodernebb megoldásokat tesszük elérhetővé a közösségek számára, olyanokat, amelyeket Magyarországon fejlesztünk és itt is hozunk létre. Együttműködésünk azt a célt szolgálja, hogy az optimális világítás kialakításával, valamint az ehhez kapcsolódó adatalapú, illetve jövőbe mutató okos megoldásokkal élhetőbb környezetet biztosítsunk. Arra törekszünk, hogy Magyarországot a legokosabb országgá tegyük" - tette hozzá Jörg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója.

A két cég együttműködése nem csak a közvilágításra, hanem az ipari és beltéri világítás korszerűsítésekre és ezekben alkalmazható okos világítástechnikai megoldásokra is érvényes. Az elképzelések szerint a jövőben közösen dolgoznak az energia-ellátás, az energia-hatékonyság, az akkumulátorok felhasználása, a megújuló energiaforrások és az okoshálózatok, illetve ipari internethálózatok területén is. A két vállalat további tervei között szerepel, hogy a közösen megvalósított világítási megoldásokat népszerűsítsék a környező országokban is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Magyar fejlesztésű fitneszgépet gyárt a Tungsram
  Igazi \'zöld\' kemping a Szigeten
  Az ELTE és az E.ON a szabadtéri laboratóriumban
  4 343 fészektartóval várja az E.ON a gólyákat
  Együttműködik az Audi Hungaria és az E.ON
  Az Év Indirekt Beszállítója Díj 2018
  A tervezett áram- és gázszünetek az E.ON oldalán
  Fényfestés a Tungsram irodaházán
  Versenyben az ország legjobb fenntarthatósági projektjei
  Az E.ON elektromos autózásra ösztönzi a városokat
  Az E.ON elektromos autózásra ösztönzi a városokat
  Az E.ON felfüggeszti az ünnepek idejére a kikapcsolást
  Áttörés lesz az elektromos autózásban
  Újra lehet versenybe szállni az Energy Globe Magyarország díjakért

További hírek ebben a kategóriában

Fát ültetnek a BrandFestival ven...
Műanyagbankár a BrandFestivalon
Környezetbarát mosószerek
Vodafone a Porsche Motorsport pa...