Hírek
21255 hír az adatbázisban
Az olasz Peroni Nastro Azzurro Magyarországon
Marketinginfo.hu - 2018-11-02 13:02
Márkák

Ezentúl nálunk is kapható Olaszország összetéveszthetetlen karakterű söre, a frissítő Peroni Nastro Azzurro.

A világszintű eladásokban élen járó olasz sörmárka valóságos stílusikon, amelyet elsőrangú alapanyagai, több mint 50 éves múltja és a hozzá kapcsolódó igazi olasz életérzés tesznek különlegessé. A "Kék szalag" megjelenése erősíti azt a hazai piaci trendet, melyet a magas minőségű sörszegmens növekedése jellemez.

Egyre nagyobb az igény a prémium sörök iránt hazánkban, csak az elmúlt egy évben 6 százalékkal növekedett ezen kategória forgalma Magyarországon. Ebben a szegmensben vált elérhetővé a magyar közönség számára a Peroni Nastro Azzurro, amely nem csak Olaszország egyik legnépszerűbb sörmárkája, de világszerte is az egyik legkeresettebb olasz sör.

Igazi népszerű és időtlen olasz stílusikonként a Nastro Azzurro is a '60-as évek szülötte: 1963-ban alkotta meg az akkor már több mint 100 éves múltra visszatekintő Peroni sörgyár ezt az alsóerjesztésű technológiával készült terméket. Más lagerekkel összehasonlítva ízjegyeiben is a mediterránumot idézi, harmóniát teremt a keserű, a citrusos és a fűszeres aromák között, s mint ilyet, Olaszországban a tökéletesség szimbólumaként tartják számon.

Nevét egyébként az SS Rex hajónak és legénységének tiszteletére kapta, amely - mivel 1933-ban a legrövidebb idő alatt szelte át az Atlanti-óceánt -, egyetlen olaszként nyerte el a leggyorsabbaknak járó "Kék szalagot". Az elnevezésben való megjelenése mellett az üveg nyakán és címkéjén is fellelhető jelkép olyan szimbólum, amely a nemzeti büszkeséget, az olasz vitalitást, valamint a tengert idézi szemünk elé. A művész- és divatvilág "dolce vita" életérzése a márkát is jellemzi, amelynek kommunikációjában a kék szalag és a tengerész szimbólumok gyakran feltűnnek.
A több mint 70 országban kedvelt brandet a hazai piacra a Dreher Sörgyárak Zrt. vezette be.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kirakatban a Peroni Nastro Azzurro

További hírek ebben a kategóriában

Az Inoutic mostantól Deceuninck
Több tonna hamis Legót foglaltak...
Beruházás a Bosch miskolci gyárá...
A svájci Nestlé bezárja egyetlen...