Hírek
23448 hír az adatbázisban
Red Dot díjat kapott a Helly Hansen kabátja
Marketinginfo.hu - 2018-10-31 15:08
Design

A Helly Hansen büszkén jelenti be, hogy Lifaloft Hybrid Insulator kabátja termék dizájn kategóriában elnyerte a rangos Red Dot díjat.

Az idei verseny kimondottan szoros volt, hiszen 59 országból több mint 6.300 nevezés érkezett. A független és nemzetközi szakértőkből álló zsűri minden egyes terméket egyenként értékelt, amelynek eredményeképpen a Lifaloft Hybrid Insulator kabát a legjobbak között végzett, ezáltal pedig az iparág egyik legjobb termékeként díjazták.

"A díj elnyerése igazi csapatmunka eredménye, amely egyúttal tükrözi az egyes részlegeink közötti kiváló interakciót, az ötlettől egészen a megvalósulásig. Nagyszerű, hogy képesek vagyunk olyan megoldásokat kínálni a professzionális síelők számára, amelyek segítségével megvalósíthatják álmaikat, és a világ legjobbjai közé emelkedhetnek. Akár a hegytetőn, akár utazás közben legyen rá szükségük, kimondottan az ő igényeiknek megfelelően, az elérhető legjobb technológiák ötvözésével alkottuk meg ezt a rendkívül sokoldalú és funkcionális kabátot. A Red Dot díj egy globális elismerés, hogy jó irányba haladunk az autentikus és innovatív termékek fejlesztése terén, amelyek eleget tesznek a professzionális síelők igényeinek." - nyilatkozott Philip Tavell, a Ski, Mountain, Baselayer és Midlayer kategória menedzsere.

A Svédországban megrendezésre kerülő 2019-es világbajnokságon a svéd nemzeti sícsapat LIFALOFT kabátot visel majd.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nyolc magyar tervező nyert idén Red Dot díjat
  A Helly Hansen kabátja elnyerte a German Design Award 2018 díjat
  Arany díjat nyert a Helly Hansen Paradise Heat kabát
  A Helly Hansen ruházati és lábbeli szponzora a Volvo Ocean Race-nek
  Helly Hansen-Alpine Canada Alpin együttműködés
  A Helly Hansen a Pünkösdi Regatta névadó szponzora
  Újabb app a Helly Hansentől
  Párbajra hív a Helly Hansen
  Síiskolát szponzorál a Helly Hansen

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan legyen a kis lakás is diz...
Milyen a tökéletes alap egy make...
3D szobrok – térlátás és k...
Varródobozok és varrókosarak a h...