Hírek
21750 hír az adatbázisban
Az EY negyedszer került a világ legjobb munkahelyei közé
Marketinginfo.hu - 2018-10-31 14:38
Karrier

Idén is az EY a legjobb pénzügyi tanácsadó cég a Great Place to Work rangsora szerint. Magyarországon a vállalat több mint 100 új munkatárs felvételét tervezi a jelenlegi pénzügyi évben.

Negyedszer került a világ legjobb 25 munkahelye közé az EY a Great Place to Work által összeállított nemzetközi listán, ahol több mint 7000 jelentkező szervezet közül idén a 19. helyet szerezte meg a vállalat. A lista egy független felmérés eredménye, amely több mint 10 millió munkavállaló tapasztalatait összegzi közel 58 országban. A rangsor célja, hogy bemutassa azokat a példaértékű vállalatokat, amelyek úgy tudnak kimagasló üzleti teljesítményt elérni, hogy közben kifogástalan munkahelyi légkört teremtenek alkalmazottaiknak. A Great Place to Work kutatásai adnak alapot a Fortune 100 által közzétett listához is, amelyen a legjobb vállalatok kaphatnak csak helyet.

"Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink kollégáink szakértelmén és tudásán alapulnak, ezért különösen fontos számunkra, hogy munkatársainknak minden területen a legjobb feltételeket biztosítsuk. Örülök, hogy világszerte elismerik ezt a törekvésünket" - mondta el Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

Az EY rövid időn belül a második rangos elismerést szerezte meg, hiszen a vállalat lett a világ legvonzóbb tanácsadó cége az üzleti tanulmányokat folytató egyetemisták körében 2018-ban az Universum globális felmérés szerint. A nemzetközi munkáltatói márkakutatással foglalkozó szervezet közel 230 ezer fiatalt kérdezett meg arról, hol dolgoznának a legszívesebben. A gazdasági szakos hallgatók a harmadik legjobban vágyott munkáltatónak választották az EY-t.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Munkahely-változtatók Magyarországon
  Kiderült, kik 2018 Legjobb Munkahelyei
  Ismét az EY a legvonzóbb tanácsadó cég

További hírek ebben a kategóriában

Thummerer Pétert választották a ...
Új vezetői kinevezések a PS-nél
Nagyvállalati marketing szakértő...
Új elnök a DUIHK élén