Hírek
22536 hír az adatbázisban
A Women’secret mozgalma a mellrákos betegekért
Marketinginfo.hu - 2018-11-02 09:03
CSR

Októberben a divatmárka bemutatta az IDOCARE szolidaritás kollekcióját, amelyből az összes bevételt a Dexeus Mujer Alapítvány Rákbetegséggel élők termékenységmegőrző programjának ajánl fel.

A Women'secret immár 25 éve elkötelezett a társadalmi problémák megoldása mellett, kiemelten a nőket érintő ügyek esetében. Így kezdődött el öt éve a közös munkájuk a Dexeus Mujer Alapítvánnyal, amely a masztektómián átesett nők mindennapjait segíti.

Idén a fehérneműmárka eltökélte, hogy előrelép ebben a kezdeményezésben, és elindította az IDOCARE mozgalmat, hogy akár világszerte segíthessenek a nők. A kollekcióban három szolidaritást képviselő alsó található, amelyek a rózsaszín árnyalataiban, különböző anyagokból készültek. A befolyt összeget a Dexeus Mujer Alapítvány Rákbetegséggel élők termékenységmegőrző programja kapja, mely ingyenes kezeléseket nyújt a daganatos betegségekben szenvedő nők részére.

"Az IDOCARE mozgalom minden nő számára lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon az ingyenes termékenységmegőrző programhoz a szolidaritás fehérneműk megvásárlásával. A profit 100 százalékát a Dexeus Mujer Alapítványnak adományozzuk, így továbbra is biztosítani tudják az ingyenes kezeléseket" - mondta Eva Romeo, a Women'secret vezérigazgatója.

A Women'secret IDOCARE fehérneműi elérhetőek országszerte az üzletekben a készlet erejéig.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A bőrrák felismerését vizsgáló kérdőívet állítottak össze gyerekeknek
  A Women’secret kampánya a Nőnapra
  Megjelent az egészséges női mell kézikönyve
  Új outlet márka a piacon, érkezett a Fifty
  A korán kelő nőknél kisebb eséllyel alakul ki mellrák
  A Women’secret 10. üzlete Magyarországon
  Elsa Pataky a Women’secret kampányfilmben
  Újdonságokkal kezdte az őszt a Women’secret

További hírek ebben a kategóriában

Közel 185 millió forint értékű f...
Bereznay Dani a HELL csapatában ...
Idén nem egy, hanem 24 MikulásGy...
Adomány a Bridgestone-tól